KARADENİZLİ TAŞ FIRIN USTALARI ÇİNELİLERİN HİZMETİNDE
Eklenme : 16.03.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

KARADENİZLİ TAŞ FIRIN USTALARI ÇİNELİLERİN HİZMETİNDE

Türkiye’nin Ordu ilinde doğup büyüyerek ata mesleğini sürdüren taş fırın ekmek ustaları Çinelilere hizmet vermeye başladı.

Cemiyet siparişleri için; 0538 563 52 53



Türkiye’nin Ordu ilinde doğup büyüyen taş fırın ekmek ustaları Emre Okutan ve Musa Çalışkan Çine’de vatandaşlara hizmet vermeye başladı. Çine’nin Soğancılar Mahallesi’nde açmış oldukları Okutan Unlu Gıda Karadeniz Taş Fırın İşletmesinde halka hizmet veren Emre Okutan ve Musa Çalışkan, ekmek ve diğer unlu gıda ürünlerinde sarı buğday kullandıklarını açıkladı. Kalite ve insan sağlığı açısından büyük önem arz eden sarı buğdaydan yapmış oldukları gıda ürünlerini vatandaşlar ile buluşturan ustalar ortak yapmış oldukları açıklamalarında şu ifadeleri kullandı; Merkezimiz memleketimiz Ordu’da. Çine’de açmış olduğumuz şubemiz ile Çineli vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Artık bizde birer Çineli sayılırız. Rızkımızı temin etmek için yaşadığımız bu güzel ilçemizde vatandaşlarımıza kaliteli, sağlıklı ve lezzetli gıda ürünleri sunmak bizleri çok mutlu ediyor. İşletmemizde ayrıca pasta, tatlı, pizza gibi çeşitli ürünlerimizde bulunmakta. Şimdiden tüm müşterilerimize afiyet olsun. (Yusuf Girgin)


Haber Resimleri





























Ramazan KARAKÖSE 28.04.2024 14:01
Allah utandırmasın hayırlı olsun bereketli kazançlar diliyorum


Sezgin atasoy 28.04.2024 18:18
Bereketli kazançlar dilerim


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA