ÖNCE KUR'AN DERSİ SONRA YÜZME KEYFİ
Eklenme : 09.08.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÖNCE KUR'AN DERSİ SONRA YÜZME KEYFİ

Çine Müftülüğü Yaz Kur’an Kursu öğrencilerinden Kuran-ı Kerim okumaya geçen 10 öğrenci Çine Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü havuzunda yüzme fırsatı bulmanın mutluluğunu yaşadı.

Çine Müftülüğü ile Çine Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliği ile gerçekleşen aktivite ile Kur’an-ı Kerim okumayı öğrenen öğrenciler yüzme havuzu ile ödüllendirildi. Çine Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ali Dinçer, “Çine Müftülüğü ile iş birliği içinde olmamız öğrencilerimiz kadar bizi de mutlu etmektedir. Kur’an kursuna giderek dini eğitimlerini alan öğrencilerimize spor aktiviteleri ile destekte bulunarak öğrencilerimizi hem daha iyi motive ediyoruz hem de spor yapmalarına imkân sağlayarak daha sağlıklı birey olmalarına katkıda bulunuyoruz. Bu ve benzeri aktivitelerimiz devam edecek olup öğrencileri spora yönlendiren İlçe Müftümüz Yahya Ofşin'e de spora karşı duyarlılığından dolayı teşekkür ederim” dedi.




Haber Resimleri






Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA