NİRVANA BAYAN KUAFÖRÜ TÖRENLE HİZMETE AÇILDI
Eklenme : 18.11.2021
Haber Tipi: Yerel Haber

NİRVANA BAYAN KUAFÖRÜ TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

Çine’de yaşayan Feride Karakoç’a ait Nirvana Bayan Kuaförü gerçekleştirilen tören ile hizmete açıldı. 


Çine’nin Şevketiye Mahallesi Namık Gedik Caddesi No: 98/B adresinde hizmet vermeye başlayan Nirvana Bayan Kuaförü için açılış töreni gerçekleştirildi. Açılış törenine; Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Celal Özden, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, AK Parti Çine Belediye Meclis Üyesi Efraim Çayır ve çok sayıda vatandaşlar katıldı. Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Celal Özden ve Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar açılışta yapmış oldukları konuşmalarında Feride Karakoç ve eşi Çağlar Karakoç’a yeni açmış oldukları işyerlerinde hayırlı ve bereketli kazançlar diledi. 


Nirvana Bayan Kuaförü İşletme Sahibi Feride Karakoç, bayanlar için her türlü bakım ve güzellik hizmeti verdiklerini söylerken ayrıca tesettürlü bayanlar içinde donanımlı olduklarını ifade ederek, “Onlara ihtiyaç duydukları şıklığı sağlıyor ve görünümlerini tamamlamalarına yardımcı oluyoruz. Tesettür gelinliklerde gelin makyajı da önem taşımaktadır. Bu nedenle, işletmemiz bu konuda da kaliteli bayan kuaförü hizmeti sunmaktadır” şeklinde konuştu.




Haber Resimleri







Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


çine kuaför

Yazılım EMA