NESS GÜZELLİK SALONU HİZMETE AÇILDI
Eklenme : 23.12.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

NESS GÜZELLİK SALONU HİZMETE AÇILDI

Çine’de yaşayan Nurten Kuş’a ait Ness Güzellik Salonu gerçekleştirilen açılış töreni ile hizmet vermeye başladı.



Ness Güzellik Salonu Şevketiye Mahallesi Nuri Güngör Caddesi No:5 adresinde hizmet vermeye başladı. Açılış törenine; Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özden, Çine Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Metin Uyar, MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, Çine Madranspor Kulüp Başkanı Mehmet Güler, AK Parti Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar ve çok sayıda davetli katıldı.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özden ve Çine Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Metin Uyar yapmış oldukları açılış konuşmasında, Nurten Kuş ve ailesine bol ve bereketli kazançlar dilerken yeni güzellik salonunun ilçeye hayırlı olmasını temenni ederek her daim genç ve girişimci vatandaşlara destek olacaklarını ifade etti.

Adnan Menderes Üniversitesi Sultanhisar Meslek Yüksek Okulu Saç Bakım ve Güzellik Hizmetleri mezunu Nurten Kuş, “Ağda, kaş, masaj, manikür, pedikür, cilt bakım, epilasyon, bölgesel zayıflama hizmetleri veriyoruz. Güzelliğinizi bizimle keşfedin. Siz değerli kadınlarımıza hizmet vermek bizleri çok mutlu edecek” dedi.


Haber Resimleri

















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA