MUSTAFA USTA ZENGİN MENÜSÜ İLE MÜŞTERİLERİNİN HİZMETİNDE
Eklenme : 30.03.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

MUSTAFA USTA ZENGİN MENÜSÜ İLE MÜŞTERİLERİNİN HİZMETİNDE

Çine’de yaşayan ve yaklaşık 25 yıldır yemek sektörüne hizmet eden Mustafa Demirtaş kendi iş yerini kurdu. Yaklaşık 6 aydır Sanayi Sitesi’nde müşterilerine hizmet veren Mustafa Demirtaş, zengin menüsü ve bol çeşidi ile müşterilerinin hizmetinde olduklarını ifade etti.

İrtibat No: 0545 691 83 25

Çine Köftesi ile Türkiye’de bir marka haline gelen Kasap Mehmet Zengin’in Yeri’nde uzun yıllar mutfak ve fırın bölümünde hizmet veren ayrıca Kuşadası, Didim, Bodrum, Marmaris, İzmir gibi turizm şehirlerin 5 yıldızlı otellerinde leziz yemekler sunan Mustafa Demirtaş, Çine Sanayi Sitesi’nde kendi iş yerini kurdu. Sanayi Sitesi Cumhuriyet Mahallesi 3. Sokak No:29/B adresinde damak tadına düşkünlere leziz yemekler sunan Mustafa Demirtaş, “Kendimize ait iş yerimizde müşterilerimize hizmet veriyoruz. Yılların tecrübesini kendi iş yerimde müşterilerime aktarıyor, onların sağlıklı beslenmesi ve lezzetler ile buluşmaları için her gün yoğun bir şekilde çalışıyoruz” dedi.

Mustafa Demirtaş yemeklerde kullanmış olduğu ürünlerin kalitelerine çok dikkat ettiklerini belirterek, “Yemeklerimizde kendimize ait organik zeytinyağı kullanıyoruz. Etimiz dana eti ve etimizi Veteriner Mustafa Demir’e ait Demir Kasap’tan temin ediyoruz. Müşterilerimiz ürünlerimizi güven ile tüketebilir. Menümüzde; mercimek, kelle paça, tavuk suyu, kızartma, şakşuka, güveç, pilav, köfte, kuru fasülye, ciğer, kavurma, ızgara çeşitleri ve aperatif çeşitlerimiz mevcut. Herkesi lezzetlerimizden tatmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.  




Haber Resimleri




























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA