MUSTAFA SAVAŞ'A MEMLEKETİ ÇİNE'DE ÇOŞKULU KARŞILAMA
Eklenme : 14.04.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

MUSTAFA SAVAŞ'A MEMLEKETİ ÇİNE'DE ÇOŞKULU KARŞILAMA

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Savaş memleketi Çine’de coşkuyla karşılandı. Savaş, “Verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum. Yola çıkarken baba ocağıma bir borcum vardı. Çine’ye elimden geldiğince hizmet ettim. Yine hizmet etmeye devam edeceğimin sözünü veriyorum” dedi.



AK Parti Aydın Milletvekilleri Tanıtım Toplantısı AK Parti Çine İlçe Teşkilat Binası önünde gerçekleştirildi. AK Partili vatandaşlar ve sivil toplum örgüt temsilcileri tarafından karşılanan adaylar kamuoyuna tanıtıldı. AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten ile birlikte Çine’yi ziyaret eden adayları, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Kaan Namlı, ilçe teşkilatı ve çok sayıda vatandaş karşıladı. AK Parti 28. Dönem Aydın Milletvekili Adayları Mustafa Savaş, Seda Sarıbaş, Ömer Özmen, Mustafa Abak, Mehmet Umut Tuncer, Duygu Göğde, Murat Gün ve Mehmet Arkun coşkulu bir şekilde karşılanırken Savaş için, ‘Çine’nin abisi Mustafa Savaş’ sloganları atıldı. AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, “Hoş geldiniz. Güçlü Türkiye için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden dünya lideri yapacağız” dedi.

 

“ŞANSLI BİR TEŞKİLATIZ”

AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, “Çine’nin seçime hazır olduğunu görüyorum. Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletiyorum. En az yüzde 55 oy ile 14 Mayıs akşamı Sayın Cumhurbaşkanımızı yeniden cumhurbaşkanı seçtireceğiz. Aydın’dan kendisine güçlü bir meclis ve ne kadar çok vekil çıkarabilirsek, kendisine en büyük desteği Çine’den Aydın’a göndereceğiz. Dünya liderinin arkasında siyaset yapmak herkese nasip olmaz o yüzden şanslı bir teşkilatız. Karşı ittifaka bakıyoruz daha cumhurbaşkanı adayı tespitinde masa da kavga ettiler. Ondan sonra pazarlık bittikten sonra cumhurbaşkanı adaylarını açıkladılar. Cumhur ittifakının böyle pazarlıkları yok bizim tek uğraşımız Türkiye Cumhuriyeti’nin bekası ve geleceği önemli olan. 6’lı masanın diğer ortağı olan HDP ile iş birliği içerisindeler. Diğer bir cumhurbaşkanı adayı var otobüste oyunla falan devlet yönetilmez” şeklinde konuştu.

 

“ÇİNE İÇİN YATIRIMLARA DEVAM EDECEĞİZ”

Aydın’dan üçüncü kez milletvekili adayı olan Mustafa Savaş ise, “Çine’nin bizlere verdiği destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Yola çıkarken baba ocağıma bir borcum vardı. Çine’ye elimden geldiğince hizmet ettim. Yine hizmet etmeye devam edeceğimin sözünü veriyorum. Hep söylediğim bir şey var ‘Çine’de doğan Çine’de doyacak’ diye. Ben hep bunun mücadelesini verdim. Çine hak ettiği yere ulaşacak inşallah. 14 Mayıs tarihi bir seçim ben inanıyorum ki Çine, Aydın geçmişte verdiği desteği tekrarlayacak. Çine için yaptığımız yatırımlara devam edeceğiz” dedi.

 


Haber Resimleri




























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA