MUSTAFA SAVAŞ MEMLEKETİNDE ACILARI PAYLAŞTI
Eklenme : 15.02.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

MUSTAFA SAVAŞ MEMLEKETİNDE ACILARI PAYLAŞTI

TBMM KİT Komisyon Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş memleketi Çine'ye yerleştirilen depremzedeleri ziyaret ederek deprem şehidi öğretmenin ailesine taziye ziyaretinde bulundu.



TBMM KİT Komisyon Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, AK Parti Çine Yönetim Kurulu Üyeleri, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özden ve partilileri ile birlikte Çine Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Erkek Yurdu'na yerleştirilen depremzedeleri ziyaret ederek moral verdi. Mustafa Savaş ardından Hatay'da deprem nedeniyle hayatını kaybeden öğretmen Efe Çağlar Karagöz'ün ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Şehitler için dualar edilirken yaralılara acil şifalar dilendi. Savaş, devlet olarak her daim vatandaşların yaralarının sarılması konusunda görevde olduklarını belirtirken, "Bu acı hepimizin. Allah bize bu acıyı bir daha yaşatmasın. Bu vatana borcu olan ve bu vatan için durmadan çalışmak için gayret eden bizler asrın felaketi sonrası yaraları sarmak için üzerimize düşenin fazlasını yapabilmek için uğraş veriyoruz. Milletimizin başı sağ olsun" dedi. 


Haber Resimleri








Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


ÇİNE deprem

Yazılım EMA