MUSTAFA SAVAŞ FURKAN SEZER'İ ZİYARET ETTİ
Eklenme : 28.09.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

MUSTAFA SAVAŞ FURKAN SEZER'İ ZİYARET ETTİ

TBMM KİT Komisyon Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Furkan Sezer Gayrimenkul ve Danışmanlık’ı ziyaret etti.



TBMM KİT Komisyon Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, Çine İlçe Emniyet Müdürü Öner Oflaz ve beraberindeki heyet ile birlikte Furkan Sezer Gayrimenkul ve Danışmanlık’ı ziyaret etti. Furkan Sezer, ziyaretlerinden dolayı Savaş ve heyeti ile birlikte Oflaz’a teşekkürlerini sundu.

TBMM KİT Komisyon Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Çine’de her geçen gün ev ihtiyacının arttığını ifade ederek ilçedeki imar planında değişikliğe gidilmesini ve bina kat sayının yükseltilmesi gerektiğini ifade etti. Furkan Sezer ise gayrimenkul anlamında ilçede yürütmüş oldukları faaliyetler doğrultusunda yerel yöneticiler ile istişare içerisinde olduklarını ve ilçenin kazanımları doğrultusunda hareket etmeye devam edeceklerini söyledi.


Haber Resimleri









Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA