MUSTAFA SAVAŞ ÇİNE’Yİ İSTİYORUM DEDİ
Eklenme : 05.03.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

MUSTAFA SAVAŞ ÇİNE’Yİ İSTİYORUM DEDİ

Cumhur İttifakı AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, baba ocağı Çine’de esnaf ile buluştu. Savaş, “Çine’yi istiyorum. 31 Mart’ta Çine’de başarı hikayesi yazacağımıza yürekten inanıyorum" dedi.



Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Savaş, memleketi Çine’de esnaflar ve sivil toplum kuruluş temsilcileri ile bir araya geldi. Savaş’a Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer ve AK Parti ve MHP Çine İlçe Teşkilatları’da eşlik etti.

“ÇİNE’NİN YENİ BİR İLACA İHTİYACI VAR”

AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, “Çine’nin hizmete ihtiyacı var. Artık devletin elinin Çinemize değmesi gerekiyor. Bizler Çineli olarak üvey evlat gibiyiz. Beceriksizlikleri ortada. Hala insanları parke taşı döşemek ile kandırmaya çalışıyorlar. Bıçak kemiğe dayandı. Belediyenin değişmesi gerekiyor. Projelerimiz Çine için hayallerimiz var. İhtiyaçlarınız bizim için önemli. Ben siyaset değil hizmet için adayım. Bu belediyenin son kullanma tarihi doldu. Son kullanma tarihi dolan ilaçtan fayda gelmez. Çine’nin yeni bir ilaca ihtiyacı var” dedi.

“ÇİNE’NİN KADERİNİ BU DÖNEM DEĞİŞTİRMEK ELİMİZDE”

“Ben büyükşehir Belediye Başkanı olarak Ali kardeşim de Çine’nin belediye başkanı olarak uyum içerisinde çok güzel işlere imza atacağız” diyen Mustafa Savaş, “Ben Ali kardeşimin yanında ve emrinde olacağımın sözünü veriyorum. Çine bunu fazlasıyla hak ediyor. Çine’yi göç veren değil göç alan bir ilçe yapacağız. Bu verimli topraklar çoktan cazibe merkezi haline gelmesi gerekiyordu. Belediye Çine’nin el frenini çekiyor. İmar ile ilgili kesinlikle düzenleme yapmamız lazım. Ben işin özeti Çine’yi istiyorum. Coşku heyecan sahada çok güzel. Çine’den güzel bir başarı hikayesi istiyorum. Bunu yapar mıyız yaparız, bunu yapacağız. Çine’nin kaderini bu dönem değiştirmek elimizde. Artık değişimin gerekli olduğunu her yerde duyuyorum. Çine’nin kaderini değiştirecek projelere imza atacağız. AK Belediyeciliği Çine’ye getirerek gerçek belediyeciliğin nasıl yapılacağını herkese göstereceğiz” dedi.

Savaş, “Akçaova’da organize hayvancılık bölgesi yapacağız. Yem fabrikası kuracağız. Şu anda Çine’ye 23 bin metre kare modern bir hastane yapıyoruz. Çine’de güzel bir hükümet konağı yaptık. Aydın’da böyle bir hükümet konağı yok. Meydanı da genişletmek istedik ama yapamadık. Ancak belediye bizde olsaydı çok daha farklı işler yapardık. Önümüzdeki dönem ben büyükşehir belediye başkanı, Ali kardeşim Çine Belediye Başkanı olarak uyum içerisinde çok güzel işlere imza atacağız.” diye konuştu.


Haber Resimleri



















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA