MUSTAFA SAVAŞ ALİ DİNÇER İLE BİRLİKTE HEMŞEHRİLERİNİ ZİYARET ETTİ
Eklenme : 22.02.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

MUSTAFA SAVAŞ ALİ DİNÇER İLE BİRLİKTE HEMŞEHRİLERİNİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, memleketi Çine’yi ziyaret etti. Savaş, “Çine’de Ali Dinçer kardeşimiz ile birlikte çok güzel işler yapacağız” dedi.



Cumhur İttifakı AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer ve beraberindeki heyet ile birlikte memleketi Çine’yi ziyaret etti. Esnaflara hayırlı işler ve bol kazançlar dileyerek vatandaşlar ile kucaklaşan Başkan Adayı Mustafa Savaş, “Aydın ve memleketim Çine artık değişim istiyor. Sorunlarımız çok büyük. Bu sorunları çözmek için bu göreve talibiz. Çine’de Ali Dinçer kardeşimiz ile birlikte çok güzel işler yapacağız” dedi.

Mustafa Savaş ve Ali Dinçer’e, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Kaan Namlı ve çok sayıda AK Partili ve MHPli üyelerde eşlik etti.


Haber Resimleri


























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA