MUSTAFA ÖRTER KALP KRİZİ NEDENİYLE HAYATINI KAYBETTİ
Eklenme : 14.10.2021
Haber Tipi: Yerel Haber

MUSTAFA ÖRTER KALP KRİZİ NEDENİYLE HAYATINI KAYBETTİ

Çine Esnaf Kefalet Kooperatifi’nden emekli ilçenin tanınmış simalarından Mustafa Örter kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.

Çine’nin tanınmış esnaflarından Ziraat Mühendisi Ali Örter ve Avukat Alpay Örter’in babası, Akay Örter’in abisi, sarraf Özcan Gider’in kayın biraderi ilçenin tanınmış simalarından Çine Esnaf Kefalet Kooperatifi’nden emekli ilçenin tanınmış simalarından Mustafa Örter 66 yaşında kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Örter’in vefat haberini sevenlerini yasa boğdu. Cenazesinin ise öğle namazına müteakip Gölbaşı Camisinde kılınacak cenaze namazının ardından Evciler Mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

BAŞKAN ÖZDEN'DEN BAŞSAĞLIĞI

Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Celal Özden yapmış olduğu açıklamasında, "Çine Esnaf Kefalet Kooperatifinde yıllarca canla başla hizmet eden değerli emekli personelimiz abimiz Mustafa Örter hakkın rahmetine kavuşmuştur. Kendisine Allah'tan rahmet ailesine başsağlığı ve sabırlar, camiamıza da başsağlığı diliyorum" dedi. 




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA