MUHTEŞEM BİR DÜĞÜN İLE DÜNYA EVİNE GİRDİLER
Eklenme : 10.12.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

MUHTEŞEM BİR DÜĞÜN İLE DÜNYA EVİNE GİRDİLER

Çine’nin tanınmış simalarından Mehmet Emin Aldemir ile Karakollar Mahalle Muhtarı Gültekin Celep’in evladı Raziye Celep muhteşem bir düğün ile dünya evine girdi.

Çine’de yaşayan Nevzat Aldemir ve eşi Sevim Aldemir’in evladı ilçenin tanınmış tekel bayi işletmecisi Mehmet Emin Aldemir ile Karakollar Mahalle Muhtarı sevilen ve sayılan bir kişiliğe sahip Gültekin Celep ve eşi Esma Celep’in evladı Raziye Celep evlendi. Ege By Recep Ege’de bir hafta öncesi gerçekleştirilen muhteşem bir organizasyon ile dünya evine giren genç çifti bu mutlu günlerinde sevdikleri yalnız bırakmadı. Büyük bir kalabalık eşliğinde aşklarını evlilik ile taçlandıran Mehmet Emin Aldemir ve Raziye Celep, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm sevdiklerine teşekkür etti. Çiftin nikah şahitleri; Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, İş Adamı Oktar Yelen, Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Mükerrem İmal ve tekel bayi işletmecisi Zeynel Ata Gedik oldu.




Haber Resimleri





























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Çine magazin

Yazılım EMA