MUHTARIN YAPILAN HAKSIZLIĞA SERZENİŞİ
Eklenme : 24.02.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

MUHTARIN YAPILAN HAKSIZLIĞA SERZENİŞİ

Çine Hamitabat Mahalle Muhtarı Nilgün Bulut Akgümüş, “Yalan haberlere itibar etmeyiniz. Şahsıma aslı astarı olmayan mesnetsiz açıklamalara devam edildiği takdirde kendisi ile ilgili adli mercilere gerekli başvurular yapılacaktır. Mahallemiz için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.



Çine’de bir muhtar adayının canlı yayında adının geçirilerek asılsız iddialar ortaya attığını belirten Hamitabat Mahalle Muhtarı Nilgün Bulut Akgümüş; Sosyal medyada yapılan bir canlı yayında muhtar olarak adım geçirilerek yapılan açıklamada tarafıma cevap hakkı doğması nedeniyle bu açıklamayı kamuoyuna duyurma ihtiyacı hasıl olmuştur. Muhtarlığımıza yapılan hiçbir talep cevapsız bırakılmamaktadır nitekim yayında gösterilen yerin en büyük sıkıntı kendiliğinden yetişen otlardır. Her yıl yaşanan ot sıkıntısını gidermek için park yapılma fikri geçtiğimiz sene tarafımca düşünüldü öncelikle yeri park yapılabilme durumu olup olmadığı bilgisini alma amacıyla Çine Belediyesi Fen İşleri’ne başvurup kroki alındı ve belirtilen yerin park yapılmaya uygun olduğu anlaşılması üzerine 31 ekim 2023 Salı günü Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Kuşadası’nda düzenlenen muhtarlar toplantısında gerekli talebimizi yazılı olarak bildirip büyük şehir park bahçelerden sorumlu yetkili ile sözlü olarak da görüşüp talebimizi bildirdik gerekli çalışmalar ve prosedürlere başlatılmıştır. İşimizi hakkı ile yapma çabamız devam etmektedir. Şahsıma aslı astarı olmayan mesnetsiz açıklamalara devam edildiği takdirde kendisi ile ilgili adli mercilere gerekli başvurular yapılacaktır. Mahallemiz için çalışmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri






Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA