MUHTAR ALİ TARHAN ŞEYHLER İÇİN YETKİLİLERİ HAREKETE GEÇİRDİ
Eklenme : 14.01.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

MUHTAR ALİ TARHAN ŞEYHLER İÇİN YETKİLİLERİ HAREKETE GEÇİRDİ

Çine Soğancılar Mahalle Muhtarı Ali Tarhan Şeyhler'de gerçekleştirilmesi planlanan doğalgaz alt yapı çalışması için yetkilileri harekete geçirdi. 

Çine Soğancılar Mahallesi Şeyhler mevkisinde beklenilen doğalgaz çalışması için Çine Soğancılar Mahalle Muhtarı Ali Tarhan yetkilileri harekete geçirdi. Çine Muhtarlar Derneği Başkanı ve Soğancılar Mahalle Muhtarı Ali Tarhan, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir ile birlikte Enerya Aydın İl Müdürü Osman Ersöz'ü ziyaret etti. Ziyarette Soğancılar Mahallesi Şeyhler mevkisinde yapılması beklenilen doğalgaz alt yapı çalışması masaya yatırıldı. 

Konu ile ilgili açıklama yapan Çine Muhtarlar Derneği Başkanı ve Soğancılar Mahalle Muhtarı Ali Tarhan, "2023 yılında mahallemizde doğal gaz çalışmaları başladı. Yaklaşık bin hanemize bu sürede ulaşılmış olundu. Bunlardan 600'e yakını aboneliğini alıp kullanmaya başladı. Şeyhler mevkimiz yapmış olduğumuz girişimler sonucunda 2024 yılı planlamasına alındı. Şeyhler caddesinin devamında yapılan 228 konutluk Toki’ye de ulaşacak olan bu hattın yükü artacağı için 2023'teki planlama bu yıla kalmak zorunda kaldı. Bu çalışmada emeği bulunan AK Parti Aydın Milletvekilimiz Mustafa Savaş, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir ve Enerya Aydın İl Müdürü Osman Ersöz'e teşekkür ediyoruz" dedi. (Yusuf Girgin)




Haber Resimleri




Emel sever 15.01.2024 23:56
Dolgazdan önce sogancilar Mh yerlerin düzenlenmesine sıra gelse bu eski yıkık evlerimi doğalgaz alcaz...evi zor tutuyorum ayakta ...


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA