MÜDÜR DİNÇER’DEN MADRANSPOR’A BAKLAVA DOPİNGİ
Eklenme : 05.11.2021
Haber Tipi: Yerel Haber

MÜDÜR DİNÇER’DEN MADRANSPOR’A BAKLAVA DOPİNGİ

Çine Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ali Dinçer, Aydın Büyükşehir Belediye Spor Kulübü maçı öncesi Çine Madranspor’u idmanda ziyaret ederek başarılar diledi.

 

Çine Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ali Dinçer, Çine Madranspor’u idmanında ziyaret etti. Aydın Büyükşehir Belediye Spor Kulübü maçı öncesi Çine Madranspor’a başarılar dileyen Müdür Dinçer, takıma baklava ikramında bulundu. Çine Madranspor’un ilçenin en köklü ve değerli bir kulübü olmasının altını çizen Müdür Dinçer, her daim Çine Madranspor için dertlenmeye ve birlikte olmaya devam edeceklerini ifade ederken Çine Madranspor Teknik Direktörü Sunay Güneş ise, “Çinelilerin mutluluğu için yeşil sahalarda ter dökmeye devam ediyoruz. Çine’mizin güzide kulübü olarak mücadelemiz ve hırsımız ile taraftarlarımıza layık bir takım olmak için çalışıyoruz. Birlikte ağlayıp birlikte güleceğimiz yine bu sezon hedeflerimize ulaşmak için tüm gayretimiz ile mücadeleye devam” diye konuştu.




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


çine madranspor

Yazılım EMA