MİNİKLER TİYATRO İLE EĞLENDİ
Eklenme : 31.01.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

MİNİKLER TİYATRO İLE EĞLENDİ

Çine Belediyesi, 2023-2024 eğitim öğretim döneminin yarıyılını tamamlayarak karnelerini alan öğrenciler için ücretsiz müzikli çocuk oyunu etkinliği düzenledi.

Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak’ın talimatları doğrultusunda sosyal ve kültürel faaliyetlerini de aralıksız sürdüren Çine Belediyesi, Çineli çocukları Momo ile Kurbi (Paylaşmak Güzeldir) isimli çocuk oyunuyla buluşturdu. Karne alarak yarıyıl tatiline giren öğrencileri unutmayan Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, miniklere unutulmaz bir gün yaşattı.

Başkan Kıvrak’a Teşekkür

Karnelerini alan minikler, Çine Belediyesi Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunda; müzik, dans ve eğlenceye doydu. 11.30 ve 14.00 saatlerinde iki seans olarak gerçekleştirilen çocuk oyunu, veli ve öğrencilerden de tam not aldı. Oyun sonunda karakterlerle hatıra fotoğrafı çektirerek anı ölümsüzleştiren minikler ve aileleri, Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak’a teşekkür ettiler.




Haber Resimleri









Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA