MİNİK YÜREKLERDEN BÜYÜK DAVRANIŞ
Eklenme : 28.12.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

MİNİK YÜREKLERDEN BÜYÜK DAVRANIŞ

Çine Hüseyin Özkan İlkokulu 3/C sınıfı öğrencileri Şehit Polis Necati Aygün İlkokulu’nu ziyaret ederek yardımlaşma ve dayanışma örneği sergiledi.



Çine Hüseyin Özkan İlkokulu 3/C sınıfı öğrencileri Şehit Polis Necati Aygün İlkokulu’nu ziyaret etti. Hüseyin Özkan İlkokulu’nda eğitim alan öğrenciler ziyaret ettikleri öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti. Hüseyin Özkan İlkokulu öğrencileri ardından Kuvayi Milliye Müzesini de ziyaret ederek tarihe dokundu.

Çine Hüseyin Özkan İlkokulu 3/C Sınıf Öğretmeni Leyla Polat Özkürkçüler, “Yardımlaşma ve dayanışma amaçlı olarak yapmış olduğumuz ziyarette bizleri ağırlayan Şehit Polis Necati Aygün İlkokulu öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz. Bu gibi sosyalleşme ve yardımlaşma etkinliklerimiz ile öğrencilerimizi daha iyi geleceğe hazırlamak istiyor ve topluma faydalı bireyler olarak yetiştirmelerini sağlıyoruz” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri

















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA