MİLLİ BEKA HAREKETİ ÇİNE’DE KURULDU
Eklenme : 16.11.2021
Haber Tipi: Yerel Haber

MİLLİ BEKA HAREKETİ ÇİNE’DE KURULDU

Milli Beka Hareketi Çine İlçe Başkanlığı kuruldu. Milli Beka Hareketi Çine İlçe Başkanı İlker Ulu, “Hep birlikte alın teri ve sabırla nasipse huzur ve selamet içinde davamızı sonuna kadar sürdüreceğiz, savunacağız milletimizin hizmetkârı olacağız. Her şey vatan için Çine için” dedi.

Milli Beka Hareketi Çine İlçe Başkanlığı kuruldu. Yönetimde; Necdet Yıkılmaz, Ahmet Dönmez, Ömer Akar, Cafer Sevgen, Osman Cihan, Erdal Aslan, Barlas Tozar, Mikail Sevim, Alican Taştan, Muharrem Doğru, Ülfet Çiçek, Mustafa Adsız, Sezer Yörük, Mustafa Çiçek, Bayram Koyun, Yasin Akgül, Tahir Akalın, Zekeriya Yılmaz, Sezai Demir, Süleyman Pak, Özkan Kılıç, Müslüm Bayram, Yener Demir yer aldı.

“MİLLETİMİZİN HİZMETKARI OLACAĞIZ”

Milli Beka Hareketi Çine İlçe Başkanı İlker Ulu, "Milli Beka Hareketi Çine İlçe Başkanlığı ve Yönetimi olarak birlik beraberlik içinde davamıza devam edeceğiz. Milli Beka Hareketi bir parti çalışması alt yapısı da değildir. Milli Beka Hareketi bu devletin, bu milletin bu vatanın ve bu bayrağın sevdalısı yiğit kardeşlerimizin toplandığı milli bir sivil toplum kuruluşudur. Biz elimizden geldiğince her vatandaşımızın yanında olacağız. Bizler de bu memleket sevgisi olduğu sürece benden bizden bizim gibilerden memleket olur. Yürekten vatan bayrak sevdalısı olanlara selam olsun. Hep birlikte alın teri ve sabırla nasipse huzur ve selamet içinde davamızı sonuna kadar sürdüreceğiz, savunacağız milletimizin hizmetkârı olacağız. Her şey vatan için Çine için” şeklinde konuştu.




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA