MHPLİ HEYETTEN BAŞKAN TARHAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Eklenme : 08.04.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

MHPLİ HEYETTEN BAŞKAN TARHAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

MHP Çine İlçe Teşkilatı, Çine Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Tarhan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Oluç, “MHP olarak her daim muhtarlarımızın yanındayız” dedi. 



MHP Çine İlçe Teşkilat Başkanı Kazım Oluç ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile MHP Aydın Milletvekili Aday Adayı olan Hakan Uzunova, Çine Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti. Heyeti, Çine Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Tarhan ve diğer muhtarlar karşıladı. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kongre ile başkanlık koltuğuna oturan Ali Tarhan’a ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulunan MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, “MHP Teşkilatı olarak her daim muhtarlarımızın yanındayız. Mahallelerimizdeki vatandaşlarımızın sorunlarını devlet yetkililerine aktararak çözümünde etkin rol oynayan muhtarlarımız baş tacımızdır” dedi. Çine Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Tarhan, “Muhtarlar olarak bizler ilçemizdeki vatandaşlarımıza hizmet etmek için göreve geldik. Bu anlamda tüm muhtarlarımız canla başla çalışmalarını yürütmektedir. Bu çalışmaların daha olgun ve etkili olabilmesi için siyasilerden bize verilecek olan destek çok önemli. Bu anlamda MHP Çine İlçe Teşkilatı’na teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri








Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA