MHPLİ HEYET MUHTARLARI ZİYARET ETTİ
Eklenme : 21.10.2021
Haber Tipi: Yerel Haber

MHPLİ HEYET MUHTARLARI ZİYARET ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç ve beraberindeki heyet Muhtarlar Günü dolayısı ile Çine Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti.

MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, “Muhtarlık müessesesi 1828'den bu yana 193 yıllık bir tarih, deneyim ve birikimiyle, kentin en küçük yapıtaşı mahalle ve köylere hizmet vermekte, aynı zamanda devletin temsilcisi olarak da kamusal bir görev yapmaktadır. Belediyeler ve halkın arasındaki köprü görevini gören muhtarlıklarımız aynı zamanda halkın sesi, mahalle ve köylerdeki gözümüz ve kulağımız olmaktadır. Mahallelerimizin ve köylerimizin her türlü ihtiyacını tespit edip, hizmet sunmak hususunda emeğini esirgemeyen, bizlerle mahalle ve köylerin gerek milleti, gerekse devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten muhtarlarımıza bu özel gün vesilesiyle şükranlarımı sunuyorum. İlçemizde ve ülkemizde görev yapan tüm mahalle ve köy muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü en kalbi duygularımla kutluyor, sağlık ve esenlikler dilerken Tüm muhtar arkadaşlarıma bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” diyerek muhtarların gününü kutladı.




Haber Resimleri





Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA