MHPLİ HEYET AHMET SERT'İ ZİYARET ETTİ
Eklenme : 04.02.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

MHPLİ HEYET AHMET SERT'İ ZİYARET ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık ve Milliyetçi Hareket Partisi Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç ile MHP’li heyet Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Sert’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

MHP Aydın İl Heyeti, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Sert ve yönetimine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarete MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, MHP İl Başkan Yardımcısı Gürşat Kale ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, MHP Çine İlçe Başkan Yardımcısı Nusret Özkaya ve yönetim kurulu üyeleri ile Çine Ülkü Ocağı Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Murat Çalışkan, partililer eşlik etti. Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Sert MHP heyetini makam odasında ağırladı.

Yeni seçilen Başkan Sert’e hayırlı olsun dileklerinde bulunan MHP İl Başkanı Haluk Alıcık, “Bir tane Türkiye var. Bizim ve teşkilatımızın adına düşen ne olursa elimizden geleni yaparız. Bir tane vatan toprağımız var. Büyük bir devletiz biz. Belli sıkıntılarımız var ama çözülecek. Üretirsek güçlü oluruz. Yeni başkanımız Ahmet Sert ve yönetimine hayırlı olur, Allah utandırmasın” dedi.




Haber Resimleri







Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA