MHPLİ DEPBOYLU ÇİNE’YE VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU
Eklenme : 17.06.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

MHPLİ DEPBOYLU ÇİNE’YE VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve 26. Dönem Aydın Milletvekili Deniz Depboylu ve Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, Çine’deki sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.



Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve 26. Dönem Aydın Milletvekili Deniz Depboylu ve Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, Çine Kamyoncular Kooperatif Başkanı Mehmet Can, Çine Ülkü Ocakları Başkanı Murat Çalışkan, Çine Muhtarlar Derneği Başkanı Halil Kapıkıran, Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Sert’i ziyaret etti.

BAŞKAN KAZIM OLUÇ: TEŞEKKÜR EDERİM

MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, “Geçen gün düzenlediğimiz kahvaltıda katılım sağlayan siz muhtarlarımıza MHP MYK Üyemiz Deniz Depboylu ‘kısa sürede sizleri ziyaret edeceğim’ diye söz vermişti. Milletvekilimiz Deniz Depboylu sizlerin sorunlarını isteklerini dinlemek için buraya geldi. Bu şekilde burada bizleri ağırladığınız için teşekkür ederim” dedi.

Çine Muhtarlar Derneği Başkanı Halil Kapıkıran, “Amacımız hem muhabbet etmek hem de fikir alışverişi yapmak. Tüm mahallelerimizin sıkıntıları eksikleri var bunları da dile getirmek. Bizler vatandaşın sıkıntılarını sizlere iletmek ile görevliyiz, onların elçileriyiz. Sözünüzde durarak bizleri onurlandırdınız, tüm muhtarlarımın adına tekrar teşekkür ederim” diye konuştu.

“UÇ BEYLERİMİZE YARDIMCI OLMAK İSTERİZ”

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık; “Cumhur ittifakımız var. Bir ortağı AK Parti bir ortağı da Milliyetçi Hareket Partisi. Burada bir ilçe başkanımız var. Siz ilçe başkanımıza dertlerinizi ve sıkıntılarınızı söylediğinizde ilçe başkanımız ve ben elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Çok büyük sıkıntılarınız var biliyoruz. Kendi oylarınızla seçildiniz. Hiçbir arkanızda siyasi parti yok, rozetiniz yok. Bu dönemde muhtarlık yapmak hakikaten zor. Bir tarafta Büyükşehir yasası var bir tarafta ilçe var bunların sıkıntıları hat safhada. Bunların dertleri, devaları da görülmüyor. İl Özel İdaresi kaldırılmamış olsaydı devletimiz bunların üstesinden gelecekti. Yerelde, Büyükşehirde aynı olduğu halde Çine’nin kırsal mahallelerinde aynı sıkıntılar var. Niye yapılmıyor. Şu anda MYK üyemiz ve bizler buradayız makul ve çözülmesi mantıklı olan şeylerde notlarımızı alarak çözüm üretmenin yollarını bulmaya çalışacağız. Her Perşembe geldiğinizde teşkilatımız açık sorunlarınızı iletebilirsiniz. Sizlere her zaman kapılarımız açık elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce sizlere yardımcı olmak isteriz” dedi.

“BU BENİM VEFA BORCUM

“MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin selam ve saygılarını getirdim” diyen MHP MYK Üyesi Deniz Depboylu, “Sizler bizim ve Cumhurbaşkanımız için çok önemlisiniz. En çok Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ağırladığı görev gurubu olarak sizler varsınız. Muhtarlarımızın görevi gereği yükümlülükleri çok fazla insanlara temas eden kişi olarak dert dinleme ve sorunları çözme noktasında göreviyle birlikte aldığı sorumluluklarla dayanma gücüde var tabi ki. Kolay değil Allah hepinizden razı olsun bu görevleri en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyorsunuz. Önceki gelişimde bir söz verdim. Kolay kolay ben söz vermem çünkü Allah büyük ‘kul plan yapar kader gülermiş’ her şey bizim elimizde değil. Ama bir söz verdiysem o sözü de tutmak için canla başla uğraşırım. Çok şükür Allah nasip etti sözümü tutmak nasip oldu. Tabi öncelikle biz sizleri dinmeye geldik. Zor bir dönem içerisindeyiz. Çevremiz ateş hattı gibi. Etrafımızda savaşmayan, içi karışmayan ülke yok gibi. Tabi ki bunların Türkiye’ye yansıması var. Güçlü bir devletiz ama belli sıkıntılarla da yüz yüze geldik. Bir yandan salgınla mücadele ettik. Salgın bütün dünyanın ekonomisini etkiledi. Devletimiz, milletimiz güçlü. Vatanımızı korumak için elimizden geleni yapıyoruz. Cumhur İttifakı olarak 2023’ü hedef gösterdik. Güçlü Türkiye, lider Türkiye dedik. Saygıdeğer Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan vatanın, milletin, devletin bekasını korumak için birlikte yol izliyorlar, bizlerde onları takip ediyoruz. Bugün sizlerin dertlerini, sıkıntılarını dinleyip, bizlere düşen sorumluluklar nelerdir, bizler sizler için neler yapabiliriz o kısmı ele almak için sizlerleyiz. Geçen dönem vekildim sizlere vefa borcum var. Seçilip seçilmemenin benim için bir anlamı yok. Çok şerefli bir görev Allah isteyen herkese nasip etsin. Ama şu anda vekil olmasam da bir vekiliniz gibi sizi dinleme sorumluluğunu taşımam gerekir. Kaldı ki Ankara’da Genel Merkezde belli görevlerim var. Merkez Yönetim Kurulu Üyesi, Siyasi Etik Kurulu Başkan Vekiliyim MHP Genel Merkez’de görevlerime deva ediyorum. Üzerime düşen sorumluluk neyse ben sonuna kadar size yardımcı olmaya çalışacağım. İnsan her zaman geleceğini, istikbalini düşünmez, geçmişte yol yürüdüğü insanlara şöyle bir bakar onları yarı yolda bırakmaz. Bizim Milliyetçi Hareket Partisi olarak anlayışımız duruşumuz budur. Bizleri ağırladığınız için tüm muhtarlarıma teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

BAŞKAN EŞİYOK: ÇİFTÇİMİZ ZOR DURUMDA

Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok ve yönetim kurulu üyeleri MHP Heyetini makamında ağırladı. Başkan Osman Eşiyok çiftçinin sorunlarını dile getirdi. Eşiyok, “Çiftçimiz zor durumda. Çiftçimiz adına sorunlarımızı size iletiyorum. Mazot, gübre zamları aldı başını gidiyor. Çine ovasında sulama bitirilmeli. Sulama Birliği ücretleri ağır geliyor. Tarımsal sulamada kullanılan elektrik fiyatlarıyla üretim yapılması mümkün değil. Yeraltı artezyenlerinden alınan ücretler çok yüksek. Hayvancılıkta girdi maliyetleri artıyor. Her geçen gün üreticini bu giderler bilini büktü. Zor bir tünelden geçiyoruz. Bu sorunlara bir çare bulunması gerek üretim olmazsa gelişme olmaz” dedi.

BAŞKAN SERT: YAŞ SINIRLAMASI BİZLERİ ZORLUYOR

Mazot zamlarından yakınan Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Sert ise, “Taşımalı Servis araçlarında yaş sınırlaması var. Geçen yıl 12 yaştan 15 yaşa yükseltilen geçici yaşın 18 yaşa yükseltilmesini istiyoruz. Yaş sınırlaması bizleri zorluyor. Araçların yedek parçaları çok pahalı. Şoförlerde kanun gereği 69 yaş sınır olarak yenilendi. Ama belediye de yönetmelikte 65 yaş yazdığı için üzerine ruhsat vermiyor. Şoför arkadaşlarımız bu konuya çözüm bulunmasını istiyor” dedi.


Haber Resimleri




















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


MHP ÇİNE

Yazılım EMA