MHP'DEN İSTİFA EDEREK CHP SAFLARINA KATILDI
Eklenme : 12.05.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

MHP'DEN İSTİFA EDEREK CHP SAFLARINA KATILDI

MHP Çine İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Taştan partisinden istifa ederek CHP saflarına katıldı.



CHP Çine İlçe Ögütü seçim çalışmaları çerçevesinde Akçaova pazaryeri gezdi. CHP saflarına katılan kişilere rozet takma merasimi gerçekleştirildi.

Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin ve yönetim kurulu üyeleri ile CHP Aydın Milletvekili Adayı Ziya Yılmaz’ın katıldığı ziyarette CHP’ye katılımlar oldu. MHP Çine İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Taştan’da partisinden istifa ederek CHP saflarına katıldı. Taştan’a parti rozetini CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin taktı.

Mustafa Taştan, “Memleketimizin yaşadığı başta ekonomik sorunları ve çaresizliği beni çok üzmüştür. Cumhur ittifakının bu ülkeye artık çare olamayacağını ve benim gibi düşünen insanların çoğaldığını görünce artık istifa etmem gerektiğine karar verdim. 14 Mayıs seçimi ülkemizin geleceği için çok önemlidir. Artık değişim zamanı gelmiştir. Ülkemizin artık nefes almaya ihtiyacı vardır. Cumhurbaşkanlığı için de en doğru isim Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Bu yüzden de Cumhuriyet Halk partisi ülkemizin en köklü ve Cumhuriyetin kurucu partisi olarak bundan sonra benim yuvamdır. Bu kararımın herkese örnek olmasını dilerim” dedi.


Haber Resimleri











Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA