'MHP TÜRKİYE'DİR MHP TÜRK MİLLETİDİR'
Eklenme : 10.12.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

'MHP TÜRKİYE'DİR MHP TÜRK MİLLETİDİR'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Burak Pehlivan, Çine’de vatandaşlarla bir araya geldi. Pehlivan, “MHP, Türkiye’dir, MHP Türk Milleti’dir. MHP’nin yükselişini hiçbir nifak yuvası durduramayacak” dedi.



MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Burak Pehlivan, MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, partilileri ve Çine Kamyoncular Kooperatif Başkanı Mehmet Can ile bulaşarak esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Pehlivan, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Burak Pehlivan; “Hemşehrilerimizle kucaklaşıyoruz. Dedikodu mahalle aralarında yapılır, biz Türk Milleti’nin yüreğinde siyaset yapıyoruz. Üstelik adam gibi mertçe ahlaklı bir şekilde yapıyoruz. MHP, Türkiye'dir! MHP, Türk Milleti’dir. Vatanda duyulan eşsiz sevgidir, sadakattir. MHP'nin yükselişini hiç kimse, hiçbir nifak yuvası durduramayacaktır. Karış karış Aydın’ımızı geziyor, nakış nakış gönüllere Milliyetçi Hareketimizi işliyor, Cumhur İttifakı’nı anlatıyoruz. Adayımız belli, kararımız net diyoruz” ifadelerini kullandı.


Haber Resimleri


























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA