MHP ÇİNE'DEN BİRLİK VE BERABERLİK KAHVALTISI
Eklenme : 29.05.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

MHP ÇİNE'DEN BİRLİK VE BERABERLİK KAHVALTISI

MHP Çine İlçe Teşkilatı tarafından gerçekleştirilen birlik ve beraberlik kahvaltısı yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

Köfteci Enişte’de gerçekleştirilen birlik ve beraberlik kahvaltısına; MHP Genel Sekreter Yardımcısı İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, MHP MYK Üyesi Deniz Depboylu, Burak Pehlivan ve Ahmet Savaş Çolak, MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, Aydın Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Karakuş, Çine Ülkü Ocakları Başkanı Murat Çalışkan, EYSİM Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Cumhur İttifakı Çine Belediye Meclis Üyesi Muhammet Demir, Çine Kamyoncular Kooperatif Başkanı Mehmet Can, Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Çine Muhtarlar Derneği Başkanı Halil Kapıkıran, Akçaova Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Nail Uzun, Akçaova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Özkar, Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez, Sendika Temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda davetli ile partili katıldı. MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç tüm katılanlara teşekkür etti.



MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç; "Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlere gücümüzü arttırarak çalışıyoruz. Bugüne kadar hemşehrilik biliciyle vatandaşlarımızla kurduğumuz gönül birliğini daha da güçlendireceğiz. Cumhuriyet’in 100. yıl dönümünü tesadüflere bırakamayız" dedi.

MHP Genel Sekreter Yardımcısı İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, "Bu güzel günde bizi bir araya getiren Allah’a şükürler olsun. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Çine’deki her kardeşime her dava arkadaşıma Çineli hemşehrilerime kucak dolusu saygı ve selamlarını ilet’ dedi. Önümüzdeki süreçte daha sık beraber olacağız. Geçen hafta Diyarbakırdaydım. Sezai Karakoç müzesini gezdim. Teröristler ve bölücüler ile beraber olan insanlara tarih hiçbir zaman geçit vermedi ve hiçbir zaman geçit vermeyecek. Sezai Karakoç şöyle diyor; Onlar sanıyorlar ki, biz sussak mesele kalmayacak. Halbuki, biz sussak, tarih susmayacak. Tarih sussa, hakikat susmayacak. Onlar sanıyorlar ki, bizden kurtulsalar mesele kalmayacak. Halbuki bizden kurtulsalar vicdan azabından kurtulamayacaklar, vicdan azabından kurtulsalar, tarihin azabından kurtulamayacaklar. Tarihin azabından kurtulsalar, Allah'ın gazabından kurtulamayacaklar. Bu güzel kahvaltıyı organize eden MHP Çine İlçe Başkanımız Kazım Oluç Bey’e çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

ŞEHİDİN BABA OCAĞINI ZİYARET ETTİLER

MHP’li heyet ardından Çine’nin Karakollar Mahallesi’nde yaşayan Bingöl Kaleönü Mahallesi'nde bulunan Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde eğitim bürosundan eğitim alanına mühimmat (anti tank) sevki esnasında gerçekleşen patlamada şehit olan özel hareket polisi Necati Aygün’ün baba ocağını ziyaret etti. Şehit Aygün dualar ile anıldı.


Haber Resimleri





























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


MHP ÇİNE

Yazılım EMA