MHP ÇİNE'DE KAZIM OLUÇ GÜVEN TAZELEDİ
Eklenme : 31.08.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

MHP ÇİNE'DE KAZIM OLUÇ GÜVEN TAZELEDİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 14. Çine İlçe Kongresi gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçimde Başkan Kazım Oluç güven tazeledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 14. Çine İlçe Kongresi Şeyhler Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan kongrenin Divan Başkanlığını MYK Üyesi Burak Pehlivan, Başkan Yardımcılığını MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, Katip Üyeliklerini Mehmet Uysal, Salih Gökbel ve Hüseyin Hanay yaptı. 

Kongreye; MHP MYK Üyesi Burak Pehlivan, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, AK Parti Çine İlçe Başkanı Mithat Burhan Kandemir, Çine Ülkü Ocakları Başkanı Ali Erdem, Çine Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Celal Özden, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Sert, Çine Kamyoncular Kooperatif Başkanı Mehmet Can, EYSİM Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Cumhur İttifakı Çine Belediye Meclis Üyesi Muhammet Demir, AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Kaan Namlı, muhtarlar ve partililer katıldı.

"31 MART AKŞAMI ZAFER BİZİM OLACAK"
MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, “2017 yılından bu yana MHP Çine İlçe Başkanlığı görevini yürütmekteyim. Önümüzde yerel seçimler var. Çine ve Aydın’da Cumhur ittifakını kazandırmak için var gücümüzle çalışacağız. 31 Mart akşamı zafer bizim olacaktır. Cumhur İttifakının karşısında kimler olduğu bir kere daha ortaya çıkmıştır. FETÖ, HDP, kandil, Türk düşmanları toplanmış hep birlikte Cumhur İttifakını kaybettirmeye çalıştırmaktadır. Bu durum karşısında ülkesini seven herkesin birlik olması ve üzerine düşeni yapması gerekmektedir. Türk Milletin son kalesi MHP’dir. Bu nedenle ülkesini seven herkesi MHP’ye bekliyoruz. Daha önce partimizden bir şekilde istifa etmiş ya da küsüp gitmiş, daha sonra samimi olarak pişmanlık duymuş olan tüm arkadaşlarımızı geriye yuvalarına dönme çağrısında bulunuyorum. Bizim kimseye dargınlığımız ve küskünlüğümüz yok. Samimi ülkücülere yuvaya dönmeye davet ediyorum. Ülkücünün yeri MHP’dir. Ne Mutlu Türküm diyene” diye konuştu.



ALICIK: ALAYINA TALİBİZ
MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, “Aydın’da bir zafer kazanacağımız bir seçim olacağına eminim. Aydın ve tüm ilçelerinin alayına talibiz. Birlik ve beraberlik içerisinde seçimin son günüde dahil durmadan çalışacağız. MHP bu ülkenin ta kendisidir. Türk Milleti için çalışmaya, yorulmaya, gayret etmeye devam edeceğiz” diye konuştu. 

ALICIK, TANER’E SESLENDİ 
Alıcık ayrıca İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner’e seslenerek, “Recep Taner’e buradan sesleniyorum. Bu partiden 1 dönem milletvekili oldun, 1 dönem il başkanı oldun. Bütün sıfatlarını bu partiden aldın. Gittin İYİ Partiye Genel Başkanımıza laf söylüyorsunuz. Allah için siz bu memlekette neden hainlerle birlikte oluyorsunuz? Genel Başkanımızı kimse samimiyetsizlikle suçlayamaz. Cumhur ittifakının kıblesi belli” dedi. 

YENİ YÖNETİM ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU 
Kongrede yapılan seçimde Kazım Oluç başkanlığındaki MHP Çine İlçe Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu; Zübeyir Özdemir, Selami Özdemir, Rafet Şahin, Enver Akar, Bilal Eraslan, Hüseyin Özaydın, İbrahim Yıldırım, Recep Akgül, Ramazan Taşkın, Mehmet Can, Münir Güleş, Ali Rıza Candan, İsmail Çelik ve Namık Yüksel, İlker Akcan,  Hayati Yıldız, Salim Erdoğan, Muharrem Erdem, Mehmet Orhan, Mehmet Kuruman, Cazim Akalın, Ertuğrul Atçı, Nurettin Cucu, Enis Dağhan, Bekir Taşer, Mesut Ünal, Aziz Şeker ve Ferdi Softaoğlu. 


Haber Resimleri
















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA