MHP ÇİNE’DE BELEDİYE SEÇİMLERİNE KİLİTLENDİ
Eklenme : 08.09.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

MHP ÇİNE’DE BELEDİYE SEÇİMLERİNE KİLİTLENDİ

MHP Çine İlçe Teşkilatı Yeni Yönetim Kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Kazım Oluç, “Türkiye Yüz Yılı’nda 14 ve 28 Mayıs seçimlerindeki başarıyı, gerçekleştirilecek yerel seçimlerle taçlandırmak için bu doğrultuda tüm enerjimizle çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.



MHP Çine İlçe Teşkilatı 31 Ağustos’ta gerçekleştirdiği Olağan Kongresi’nin ardından teşkilat binasında ilk yönetim toplantısını gerçekleştirdi. Kongrede delegelerin desteğini alarak yeniden İlçe Başkan seçilen Kazım Oluç, “İlçe kongrelerimizi geride bıraktık. Bayrak yarışında bizlere bu görevi layık gören başta büyüklerimiz olmak üzere teşkilatımızın tüm kademelerine sizlerin de huzurunda bir kez daha şükranlarımı iletiyorum. Durmadan, yorulmadan ve son nefesimize kadar bizlerde, bizlere yüklenen bu kutlu ülkümüzü, Genel Başkanımız liderimiz sayın Prof. Dr. Devlet Bahçeli’nin bilgeliği ışığında tek tek her bir vatandaşımıza ulaşarak aktaracağız ve anlatacağız. Türkiye Yüz Yılı’nda 14 ve 28 Mayıs seçimlerindeki başarıyı, gerçekleştirilecek yerel seçimlerle taçlandırmak için bu doğrultuda tüm enerjimizle çalışmalarımıza devam edeceğiz “ifadelerine yer verdi.


Haber Resimleri




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Seçim MHP

Yazılım EMA