MHP ÇİNE TEŞKİLATI ALPARSLAN TÜRKEŞ’İ ANDI
Eklenme : 05.04.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

MHP ÇİNE TEŞKİLATI ALPARSLAN TÜRKEŞ’İ ANDI

MHP Çine İlçe Teşkilatı, Alparslan Türkeş’i 25. vefat yılında andı. Çine Çarşı Merkez Camisi’nde aşure hayrı gerçekleştirildi. Türkeş için mevlit okundu.

Alparslan Türkeş’i anma etkinliğine, MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, Cumhur İttifakı Çine Belediye Meclis Üyesi ve EYSİM Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, Çine Kamyoncular Kooperatif Başkanı Mehmet Can, Çine Ülkü Ocakları Başkanı Murat Çalışkan, çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı.



MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, “Partimizin kurucu Genel Başkanı sıfatıyla Milliyetçi-Ülkücü Hareket’in hafızasında sönmeyecek meşale olmuş, haklı ve haysiyetli mücadelesiyle de milli gönüllerde silinmeyecek izler bırakmıştır. Büyük davalar, kendini aşma basiret ve beceresini gösterebilmiş dava insanlarının omuzlarında yükselmiş, layık olduğu mertebe ve mevkilere bu şekilde taşınabilmiştir.

Heyecanları kırık, hedefleri kısır, hevesleri kısıtlı zevat ve zihniyetlerin hayatlarını adayacağı ne bir inancı, hadiselerin akışına istikamet verecek ne de bir iradeleri vardır.

Tarih boyunca insanını bulamamış davalarla, davasını kaybetmiş insanların neden olduğu geniş çatlak ve derin çalkantılar nice buhran ve bozguna da kapı açmıştır.

Ülkü olmadan ülfet, ülke olmadan hür ve ilkeli bir hayat sadece hayal mahsulü olarak kalmıştır.

Buna rağmen büyük dava insanları hayallerin gerçeğe dönüşme sürecinde hem öncü rolü olan, hem önder vasfıyla öne çıkan, hem de gelişmelerin seyir ve serencamını önsezi ve öngörüyle okuyan parlak şahsiyetler halinde ortaya çıkmışlardır. Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey işte böyle bir şahsiyet ölçüsüyle temayüz ve tebarüz etmiş siyaset ve devlet insanıdır. Ruhu şad olsun” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri








gözde doğalgaz müh. 06.04.2022 14:04
allah kabul etsin inşallah,


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA