MHP ÇİNE İLÇE BAŞKANI KAZIM OLUÇ SEÇİMİ DEĞERLENDİRDİ: TÜRK MİLLETİ ÖNCELİĞİNİN VATAN VE BEKA OLDUĞUNU BİR KEZ DAHA GÖSTERDİ
Eklenme : 29.05.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

MHP ÇİNE İLÇE BAŞKANI KAZIM OLUÇ SEÇİMİ DEĞERLENDİRDİ: TÜRK MİLLETİ ÖNCELİĞİNİN VATAN VE BEKA OLDUĞUNU BİR KEZ DAHA GÖSTERDİ

MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, Cumhurbaşkanlığı seçimini değerlendirdi. Başkan Kazım Oluç, “Türk Milleti önceliğinin vatan ve beka olduğunu bir kez daha gösterdi. Türk Milletine teşekkür ediyoruz” dedi.



MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç yapmış olduğu açıklamasında, “14 Mayıs’ta yapılan Milletvekilliği seçimlerinde partimiz 3. Parti olarak çıkmıştır. Aydın’da her ne kadar vekil çıkaramasak da ilçemizde oylarımızı kısmen artırdık. MHP’yi anketlerle dizayn etmeye çalışanlar biz kez daha yanıldıklarını gördü. Seçimin sonucunu belirleyen Milliyetçiler oldu. Önceliğinin vatan ve beka olduğunu bir kez daha gösterdi. Yüce Türk Milletine teşekkür ediyoruz. Bu seçimin kaybedeni CHP Çine İlçe Örgütü ve Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer oldu. Kazanıyor gibi görünseler de kaybettiler. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer belediye başkanı gibi davranmayıp CHP’nin belediyesi imiş gibi davrandı. Belediye imkanlarını bire bir kullandılar. Seçim önü açılan Cumhuriyet Oteli ve yaplan konserlerin bedeli kimin cebinden çıktığını ve ne kadar harcandığını açıklamalarını istiyoruz. Çine Belediyesi keşke seçimlerde harcamış olduğu eforu Çine’mize hizmet için harcasa. Çine Belediyesi’nden emekli olup kıdem tazminatını ve alacaklarının ödenmesini bekleyenler var. CHP ülkemizde liyakatsiz yönetici kadrolarından bahsetmekte. Çine Belediyesi ve ÇİPAŞ yönetim kadrosunda mesleki tecrübe seviyesini Çineliler merak etmekte. Ayrıca bu 4 ayda kaç dönüm yer satılmış Çine kamuoyu ile paylaşmalarını istiyoruz” şeklinde konuştu.


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Çine siyaset

Yazılım EMA