MHP ÇİNE BAŞKANI KAZIM OLUÇ ÖĞRETMENLERİN GÜNÜNÜ KUTLADI
Eklenme : 24.11.2021
Haber Tipi: Yerel Haber

MHP ÇİNE BAŞKANI KAZIM OLUÇ ÖĞRETMENLERİN GÜNÜNÜ KUTLADI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile öğretmenleri ziyaret ederek günlerini kutladı.

MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile öğretmenleri ziyaret etti. AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir ile birlikte Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan’ı ziyaret eden MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç ardından öğretmenleri eğitim yuvalarında ziyaret ederek günlerini kutladı. Başkan Kazım Oluç, “24 Kasım, büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'e 'Başöğretmen' unvanı verilmesi dolayısıyla kutladığımız, bizlerin yetişmesinde ve bugünlere gelmemizde önemli paya sahip olan öğretmenlerimizin en güzel günüdür. Ailemizden sonra bizleri yetiştiren ve geleceğe hazırlayan en önemli kişiler, şüphesiz öğretmenlerimizdir. Adeta bir mum gibi binlerce insana ışık veren öğretmenlerimizin yeri, her zaman başımızın üstündedir. Çocuklarımızın yetişmesinde her türlü fedakârlığı gösteren öğretmenlerimize çok şey borçluyuz. Öğretmenler, insan yetiştirme sanatını icra eder. Ellerindeki işlenmemiş cevherleri, azimle, sabırla ve sevgiyle birer şahesere dönüştürürler. Çünkü öğretmenler bilirler ki bu şaheserler, geleceğimizin garantisi, aydınlık yarınlarımızın umududurlar. Bu duygularla çocuklarımıza bir harf öğretebilmek için yurdumuzun her köşesinde heyecanla görev yapan saygıdeğer öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum” şeklinde konuştu.  




Haber Resimleri






Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


çine öğretmen

Yazılım EMA