MHP AYDIN İL BAŞKANI ALICIK ÇİNE’DEKİ CEMEVİ İÇİN SÖZ VERDİ
Eklenme : 26.10.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

MHP AYDIN İL BAŞKANI ALICIK ÇİNE’DEKİ CEMEVİ İÇİN SÖZ VERDİ

MHP Çine İlçe Başkanı Haluk Alıcık ve beraberindeki heyet Çine’de inşaat halindeki Cemevi’ni ziyaret etti. MHPLİ heyet inşaatın bir an önce bitirilmesi için desteğe hazır olduklarını ifade etti.



MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, Cumhur İttifakı Çine Belediye Meclis Üyesi EYSİM Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir ve beraberindeki heyet Çine Yeniköy Mahallesi’nde inşaat halindeki Cemevi’ni ziyaret etti. MHP’li heyeti; Çine Tahtacı Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Kırmızıgül ve Yeniköy Muhtarı Yüksel Kafes karşıladı.

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, “Değerli yol arkadaşımız iş insanı Muhammet Demir’in Cemevi’ne sağlamış olduğu desteği biliyoruz. Bende Nazilli Belediye Başkanı sürecinde Cemevlerine gereken önem ve desteği vermiştim. Hala da vermeye devam ediyoruz. Başkan Ali Kırmızıgül ve Muhtarımız Yüksel Kafes’e gerekli desteği vereceğimizi beyan ettik. Cemevi’nin bitimi için elimizden gelen desteği sağlayacağımıza söz veriyoruz” şeklinde konuştu.

 


Haber Resimleri








Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA