METİN KARAALTI BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Eklenme : 09.02.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

METİN KARAALTI BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Çine Güvercin ve Kanatlı Hayvanları Yaşatma Üretme Koruma ve Yetiştiriciler Derneği Üyesi Metin Karaaltı başkan adaylığını açıkladı.

Çine Güvercin ve Kanatlı Hayvanları Yaşatma Üretme Koruma ve Yetiştiriciler Derneği Mart Ayı’nda yapılacak olan Genel Kurulu öncesi Çine Güvercin ve Kanatlı Hayvanları Yaşatma Üretme Koruma ve Yetiştiriciler Derneği Üyesi Metin Karaaltı, Sarıoğlu Alankuyu Kıraathanesi'nde başkan adaylığını açıkladı.

Metin Karaaltı, “Kanatlı hayvan seven dostlarımızla ilçe dışı ziyaretlerimiz oluyor. Buralarda Çinemizin adını duyurmak öncelikli ve kutsal görevimiz. Derneğimizi uzun bir süredir yaşatmak için mücadele veriyoruz. Mart’ta yapılacak olan genel kurulumuz öncesi başkan adaylığımı açıklamış bulunuyorum. Bu bir bayrak yarışı. Amacımız derneğimizi yaşatmak ve ilçemizdeki kuşçu camiasına hizmet etmek. Bu amaç doğrultusunda bizde üzerimize düşen görevi layığı ile yapmak babında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Genel kurulumuz tüm üyelerimiz başta olmak üzere tüm Çine halkına şimdiden hayırlı olsun” şeklinde konuştu.




Haber Resimleri




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


çine kuşçu

Yazılım EMA