Meteoroloji'den 31 kente
Eklenme : 02.10.2022
Haber Tipi: Ulusal Haber

Meteoroloji'den 31 kente

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bazı illeri "sarı" kodla uyardı. Ankara ve İstanbul'un da aralarında olduğu 31 kentte bugün kuvvetli rüzgar bekleniyor. Yetkililer, ulaşımda aksamalar, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda vatandaşları uyardı.



Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Marmara, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Karadeniz ile Kütahya, Kırıkkale ve Sivas çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların öğle saatlerinden sonra Zonguldak, Bartın, Düzce, Kastamonu ve Karabük çevreleri ile Bolu'nun kuzeyinde, akşam saatlerinden sonra Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

İşte sarı kodla uyarılan o iller
Afyonkarahisar, Ankara, Artvin, Balıkesir, Bilecik, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Eskişehir, Giresun, Isparta, İstanbul, Kastamonu, Kocaeli, Konya, Kütahya, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Sinop, Trabzon, Uşak, Zonguldak, Kırıkkale, Bartın, Yalova, Karabük, Düzce.


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA