MERHUM BAŞKAN KARABACAK’IN İSMİ PARKTA YAŞATILACAK
Eklenme : 06.06.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

MERHUM BAŞKAN KARABACAK’IN İSMİ PARKTA YAŞATILACAK

Çine Belediye Meclisi Haziran Ayı Toplantısında alınan karar ile geçtiğimiz aylarda vefat eden Eski Akçaova Belediye Başkanı Mustafa Karabacak’ın isminin parkta yaşatılması kabul edildi.  



Çine Belediye Meclisi Haziran Ayı Toplantısı, Çine Belediyesi Havuzlu Sosyal Tesisleri Meclis Salonu’nda gerçekleştirdi. Toplantıya; Cumhur İttifakı Çine Belediye Meclis Üyeleri Muhammet Demir, Reşat Yavuzkan ile CHP Çine Belediye Meclis Üyesi Mustafa Ali Alkan katılmadı.

Meclis üyeleri 7 gündem maddesini görüşerek karara bağladı. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, toplantıyı Milliyetçi Hareket Partisi Efeler Belediye Meclis Üyesi Savaş Akçöltekin’in vefat haberinden dolayı duyduğunu üzüntüyü ifade ederek açtı. Başkan Dinçer ayrıca seçimi kazanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı Üyeleri’ni tebrik etti.

BAŞKAN KARABACAK’IN İSMİ PARKTA YAŞATILACAK

AK Parti Çine Belediye Meclis Üyesi Efraim Çayır’ın önerisi ile meclis gündemine alınan Eski Akçaova Belediye Başkanı merhum Mustafa Karabacak’ın isminin parka verilmesi meclis üyelerince kabul edildi. Akçaova Mahallesi Çine Caddesi No: 11’de bulunan parka Mustafa Karabacak’ın ismi verildi.

SİLAHLAR DEVREDİLECEK

Çine Belediyesine ait yeni yapılan otopark ve pazar yerinde bulunan 107/2 numaralı dükkânın büro olarak Şevketiye ve Yeni Mahalle Muhtarlığına tahsis edilmesi, Akçaova Belediyesi ile köy muhtarlıklarından Çine Belediyesi’ne devrolan silahların jandarmaya devir edilmesi görüşüldü. Bu maddelerde meclis üyelerince oy birliği ile kabul etti.

O MADDELER İLGİLİ KOMİSYONLARA SEVK EDİLDİ

Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan 12 metre genişliğindeki 414 numaralı sokağın taşıt yoluna dönüştürülmesi ile ilgili 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliğinin görüşülmesi, Soğancılar Mahallesi 90 ada 12 parsel sayılı taşınmaz ile Hamidabat Mahallesi 135 ada 23 parsel sayılı taşınmazların Hamidabat Mahallesi 155 ada 22 parsel sayılı taşınmaz ile takas işlemi ve Akçaova Mahallesi 294 ada 3 parsel sayılı taşınmazın Akçaova Mahallesi 128 ada 7 parsel sayılı taşınmaz ile takas işlemi İmar komisyonuna sevk edildi.

RET OYU KULLANDILAR

Gündemin son maddesinde ise Cumhuriyet Mahallesi 485 Sokak No:1-3-5-7-9 içkili yer bölge tespiti yapılması konusu görüşüldü. Bu madde oy çokluğu ile kabul edilirken Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri ret oyu kullandı.


Haber Resimleri












Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA