MEHMET KIVRAK: AZ KONUŞUP ÇOK İŞ YAPACAĞIM
Eklenme : 27.03.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

MEHMET KIVRAK: AZ KONUŞUP ÇOK İŞ YAPACAĞIM

Çine Belediye Başkanı ve CHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Kıvrak, Karakollar Mahallesi’nde, “Az konuşup çok iş yapacağım” dedi.



Çine Belediye Başkanı ve CHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Kıvrak, Karakollar Mahallesi’ni ziyaret etti. Karakollar Mahalle halkı ile buluşup projelerini tanıtan Kıvrak, “Aydın’da oturduğumdan bahsediyorlar. Ben keyfim için gitmedim çocuğumun eğitimi için gittim. Burada da evim var orada da evim var. Çine’ye cezaevi yapacağınıza eğitim yuvaları açın. Benim gibi bir çok kişi bu durumda. Son güne kadar bu arkadaşlar benim peşimden koştu. Madem ben kötüydüm neden benim peşimden koştunuz. Biz laf değil iş yapmaya geliyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz. 3 aydır belediye başkanlık görevini yürütmekteyim. Gece gündüz demeden arkadaşlarımız ile koşturuyoruz. Çine’nin ihtiyaçlarını en kısa sürede yapmayı taahhüt ediyoruz. Karakollar Mahallemizde sıcak asfalt yaptık eksik yollarımız var bu eksiklikleri en kısa sürede gidereceğiz. Kanalizasyon sorununu da seçim bittikten sonra çözmek için ASKİ ile istişare yaparak bu mahallemize kazandıracağız bunun da sözünü veriyorum. Çine’mizde asfaltlanmadık taş döşenmedik yol bırakmayacağız. İnşallah sizler görev verir iseniz Çine’nin ihtiyaçlarını karşılamaya talibiz. Kendi paramı nasıl yönetiyor isem Çine Belediyesi’nin parasını da aynı şekilde kullanacağıma söz veriyorum. Az konuşup çok iş yapacağım” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri



















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA