MARSYAS GIDA KENDİNİ KANITLADI
Eklenme : 26.01.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

MARSYAS GIDA KENDİNİ KANITLADI

Çine Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyetlerine başlayan Marsyas Gıda Sanayi ve Tic. Ltd. Şti., Aydın’da gerçekleştirilen Tarım Fuarı’nın son günü Aydın Ticaret Borsası tarafından yapılan kalite yarışmasında kendini kanıtladı. Marsyas Gıda girmiş olduğu ilk uluslararası yarışmada kalitesi ile ikincilik ödülüne layık görüldü.

Çine’nin zeytin ve zeytinyağı kalitesinin dünya üzerinde diğer bölgelere göre oldukça yüksek olduğunu ifade eden Organik zeytinyağı işleme, depolama ve şişeleme tesisi Marsyas Gıda Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. İşletme Sahibi Tuğba Türk, “Kütahya doğumluyum. Tüm yaz tatillerimi ise hep bu bölgede geçirdim. Hem bu bölgede hem o bölgede eğitmenlik yaptım. Kendimi bildim bileli ve hala da bir ayağım burada diğeri orada. Dumlupınar üniversitesi yüksek lisans mezunuyum. Her şeyden önce ben bir halk ozanının torunuyum. Ülkemin her yeri ve insanı çok değerli. Dolayısıyla toplumumuzdaki her bir kişinin istihdamı, her bir kişinin bile hilesiz ve kaliteli gıda tüketebilmesi de benim için çok değerli. Tüm girişimcilerimizin de aynı düşüncede olduğunu ümit ediyorum. Çine’de üretilen zeytin ve zeytinyağının adının tüm dünyada duyulması ve hak ettiği değeri görebilmesi için artık bende varım” şeklinde konuştu.

Hem kadın hem yaş faktörü nedeniyle bu riski nasıl göze aldığının kendisine sıkça sorulan bir soru olduğunu söyleyen Tuğba Türk, “Risk herkesin farklı baktığı bir ölçüdür. Bir yoldan karşıya geçerken bir arabanın çarpmayacağının garantisini size kim verebilir ki.  O yüzden bir yoldan karşıya geçerken nasıl riskli olduğu aklıma gelmeyip gözlemci ve temkinli bir adım atıyorsam bu işe de o şekilde adım attım” dedi.

“BİR STANDARDA BAĞLI KALMAK BANA GÖRE DEĞİL”

“Zeytinlerimiz organik sertifikalı ve soğuk sıkım olarak üretim yapıyoruz” diyerek firma ve faaliyetleri hakkında bilgiler veren Tuğba Türk, “Birçok ülke ile görüşmelerimizi yaptık, numunelerimizi gönderdik. Sipariş anlaşmaları dönemindeyiz. Değerlendirebileceğimiz alanımız mevcut olduğu için bir yandan da cilt yağları üretimi için fizibilite araştırması üzerinde çalışmaktayım. Bir standarda bağlı kalmak bana göre değil gelişimin içerisinde yer alırken bir yandan da dönüşümün içerisinde de yer almalıyım” şeklinde konuştu.

“BENİM İÇİN EN DEĞERLİ OLAN TOPRAK ANAMIZ”

Tuğba Türk, sözlerini şu şekilde tamamladı: Bir yıllık ve kapasite alanı geniş bir firmayız ve ilk ödülümüz. Hem şahsım hem ekibim gurur duyduk. Bu tarz ödülleri tesislere gelemeyen toplumumuzun bir vekil gözü, tadımcılarımızı bir vekil ağzı, duyuran basın mensuplarımızı da bir vekil kulağı olarak görüyorum. Ödüllere ancak bu perspektiften baktığınızda gerçek değerini görebilirsiniz diye düşünüyorum. Benim için en değerli olan toprak anamız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Güzel bir başlangıç oldu bizim için nice başarılarımıza.




Haber Resimleri














Melih U.Aslan 26.01.2022 16:01
Başarılarınızın devamını dilerim. Çine’ye vermiş olduğunuz katkılardan dolayı ise teşekkür ederim.


Bayram Ali DENİZ 26.01.2022 22:58
Zeytinyağ denince akla ilk gelen dağından yağ ovasından bal akan egenin incisi EFELER Diyarı AYDIN güven saygı kalite


Mehmet yavuz/ Çıne 27.01.2022 09:53
Tebrik ederim. Basarilarinizin artarak devam etmesi diliyorum.Ayrica size ve birlikte çalıştığınız ekip arkadaşlarınızada takdirlerimi sunuyorum


NEVRİYE Y. 27.01.2022 16:10
Başarılı arkadaşım yolun açık ve aydın olsun . Herzaman öyleydin dahada güzel bereketli hayırlı üretimlere inşallah


Salim KOÇHAN 27.01.2022 18:42
Tebrik ediyor başarılar diliyorum


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


ÇİNE MARSYAS

Yazılım EMA