MARSİAS ÜRÜN YELPAZESİ GENİŞLİYOR
Eklenme : 30.09.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

MARSİAS ÜRÜN YELPAZESİ GENİŞLİYOR

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in hayata geçirdiği Çine Belediyesi Marsias Kadınları Üretim Merkezi’nin ürün yelpazesi genişliyor.



Çine Belediyesi Marsias Kadınları Üretim Merkezi’nde kadın çalışanların el emekleriyle üretilen çok sayıda ürün Çineli vatandaşların sofralarını süslemeye devam ediyor. Çine Muğla Karayolu üzerindeki belediyenin sosyal tesislerinde kurulan Marsias Kadınları Üretim Merkezi’nde onlarca el emeği ürünün yanında günlük taptaze üretilen simitten gözlemeye, sütlü tatlılardan yaprak sarmaya kadar çok sayıda lezzet vatandaşların tüketimine sunuluyor. Mevsiminde reçel çeşitleri, mantı, yuvarlama, salça, tarhana, toz biber, domates sosu, domates kurusu, atom kurusu, erişte gibi çok sayıda ürünün yanında; gözleme, simit, sütlü tatlı, börek, yaprak sarma gibi el emeği tatlar uygun fiyatla satışa sunuluyor. Çine Belediyesi’nin kafelerinde ve üretim merkezinde Çinelilerle buluşan ürünler, vatandaşların beğenisini topluyor. Önce Kurs Aldılar, Sonra Üretime Başladılar Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in Marsias Kadınları projesi sayesinde, Çineli kadınlar önce uzman eğitmenlerden pasta ve yemek eğitimi aldı, daha sonra kursu başarıyla tamamlayan kadınlar, Çine Belediyesi Marsias Kadınları Üretim Merkezi’nde istihdam edildi.


Haber Resimleri








Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA