'LANGIDI ELİF' ÇİNE'DE SAHNE ALACAK
Eklenme : 18.05.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

'LANGIDI ELİF' ÇİNE'DE SAHNE ALACAK

‘Samsak Döveci’ şarkısı ile sosyal medyada paylaşım rekorları kıran halk müziği sanatçısı Elif Buse Doğan Çine’de konser verecek. 


Son günlerde çok kişinin dilinde olan ve sosyal medyada paylaşım rekorları kıran ‘Samsak Döveci’ türküsünü söyleyen halk müziği sanatçısı Elif Buse Doğan Ege By Recep Ege Etkinlik Salonu’nda sahne alacak. 11 Haziran Günü Aydın-Muğla Karayolu üzeri Çine Yağcılar’daki adresinde hizmet vermeye başlayacak olan Aydın’ın en kapsamlı ve konforlu etkinlik alanı olma özelliğine sahip Ege By Recep Ege’nin etkinliğinde Elif Buse Doğan sevenleri ile buluşacak. Canlı müzik eşliğinde yemekli organizasyon için biletlerin sınırlı sayıda olduğu öğrenildi. 

REZERVASYON İÇİN: 0 850 885 4 343 (Gelin, birlikte alanı gezelim ve hayallerinizi o güne taşıyalım)


‘Çünkü Siz En İyisine Layıksınız’ sloganı ile 1000 kişilik açık alan, 500 kişilik kapalı alan, 400 araçlık otopark, 60 metre dans pisti, 25 metre sahne, fotoğraf çekim alanı, yeni nesil çocuk parkı, modern teraslı gelin odası, bar, sahnede led ekran ve vestiyer hizmetleri ile fark yaratacak olan ‘Ege By Recep Ege’ gelin ve damadın düğün günlerinde sevdikleriyle unutulmaz bir gün geçirmelerini sağlamak için hazırlandı. 




Haber Resimleri











Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA