KUYU KOKOREÇİN YENİ ADRESİ: ÇAMOĞLU KOKOREÇ
Eklenme : 31.01.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

KUYU KOKOREÇİN YENİ ADRESİ: ÇAMOĞLU KOKOREÇ

Çine’de yaşayan Tarık Çamoğlu ve eşi Fatoş Çamoğlu kuyu kokoreç sevenleri yeni açmış oldukları Çamoğlu Kokoreç’e davet etti.

Halk otobüsü kokoreç dükkanına dönüştü. Tarık Çamoğlu ve eşi Fatoş Çamoğlu devraldıkları yeni işletmelerinde leziz kuyu kokoreç satarak geçimlerini sağlamaya başladı. Aydın-Muğla Karayolu üzeri Çamoğlu Kır Düğün Salonu’nun hemen yanında faaliyet gösteren Çamoğlu Kokoreç kuyu kokoreç sevenlerin yeni adresi oldu. Sokak lezzetlerinin en meşhuru kokoreçi lezzetine uygun bir şekilde servis ettiklerini belirten Tarık Çamoğlu, “4-6 saat arası ağır ağır pişiriliyor. sonrasında kuyudan çıkarıldığında dünyanın en güzel, en lezzetli kokoreci servise hazır hale geliyor. Müşterilerimiz yeter ki istesin biz yerine getirelim. Eşim, ben ve ustamız damakları şenlendirmek için hazırız. Kokoreçin yanı sıra, sucuk ekmek, uykuluk, köfte ve ızgara çeşitleri hizmetlerimiz mevcuttur” şeklinde konuştu.

Alo Paket: 0545 604 68 54




Haber Resimleri
























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA