KULÜPLERDEN SARI ZEYBEKLERE TAM DESTEK
Eklenme : 09.02.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

KULÜPLERDEN SARI ZEYBEKLERE TAM DESTEK

Kahraman Spor ve Çine Spor, şampiyonluk yolunda önemli bir viraj olan Aydın Büyükşehir Belediye Spor maçı öncesi Çine Madranspor'a desteklerini açıkladı.



Çine Spor Kulüp Başkanı Kasım Çamcıoğlu ve Kahraman Spor Kulüp Başkanı Ramazan Turupçu yöneticileri ile birlikte Çine Madranspor'u ziyaret etti. Futbolculara baklava ikramında bulunan her iki takım yöneticileri şampiyonluk yolunda çok önemli olan Aydın Büyükşehir Belediye Spor maçı öncesi sarı zeybeklere desteklerini açıkladı. Çine Madranspor'a moral ziyaretinde futbolcuların keyifli ve azimli oldukları gözlemlendi. 

Çine Madranspor Futbol Sorumlusu Tuncay Erçin, Çine Spor ve Kahraman Spor ilçemizin iki güzide Takımı. Takımlarımızın desteğini hissetmek çok güzel bir duygu. Bu gibi amatör kulüplerimiz yaşatmak ve sahip çıkmak zorundayız. Şuan Çine Madranspor A Takımında forma giyen bazı oyuncularımız Evciler Spor alt yapısında yetişti ve aslanlar gibi futbol oynuyorlar. Amatör kulüplerimiz genç nesillerin sağlıklı birer birey olarak topluma kazandırılması için etkin rol oynuyor. Lütfen bu kulüplerimiz sahip çıkalım" şeklinde konuştu. 


Haber Resimleri













Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA