KÖPEKLERİN SALDIRISINA UĞRAYAN 2 YAŞINDAKİ ÇOCUK ÖLÜMDEN DÖNDÜ
Eklenme : 06.01.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

KÖPEKLERİN SALDIRISINA UĞRAYAN 2 YAŞINDAKİ ÇOCUK ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Çine’de 2 yaşındaki minik çocuk annesinin gözü önünde köpeklerin saldırısına uğradı. Çevredekilerin de yardımı ile köpeklerin altından güçlük ile kurtarılan minik çocuk ölümden döndü.

Çine’nin Yeni Mahallesi’nde yaşayan İlhan ailesi Kalabak Parkı’nda vakit geçirir iken annesinin hemen önünde oynayan 2 yaşındaki Mehmet Aslan İlhan köpeklerin saldırısına uğradı. 4 adet köpeğin bir anda saldırdığı minik çocuk ölümden döndü. Köpeklerin altına alarak ısırdığı minik çocuğun kafasında büyük bir yara oluştu. Minik çocuğu annesi, yakınları ve çevredeki duyarlı vatandaşlar kurtardı. Hastanede tedavi altına alınan minik çocuğun tedavisine devam edilir iken İlhan ailesi parktaki köpeklerin bir başka çocuğa zarar vermemesi için yetkililerden yardım talebinde bulundu.

2 yaşındaki evladı gözlerinin önünde bir anda köpeklerin saldırısına uğrayan ve hala olayın şokunu üzerinden atamadığını ifade eden anne Seher İlhan, “Parka vakit geçiriyorduk. Oğlum hemen 2 metre yakınımızda elinde börek ile duruyordu. O an oğlumun yanına köpekler geldi. Oğlum sanırım elindeki böreği bir köpeğe uzattı ve o andan itibaren bütün köpekler oğluma bir anda saldırdı. Hepimiz çok korktuk. Ne yapacağımızı bilemedik. Sağ olsunlar çevredeki duyarlı vatandaşların yardımı ile köpeklerin elinden oğlumu kurtardık. Bizim yaşadığımız bu korkunç olayı bir başka ailenin yaşamasını istemiyoruz. Allah korusun daha kötüsü de olabilirdi çok şükür ki olmadı. Yetkililerden ricamız çocuklarımız ile ziyaret ettiğimiz Kalabak Parkı’ndaki köpekler o alandan uzaklaştırılsın” şeklinde konuştu.




Haber Resimleri













İnsan 06.01.2022 23:34
Öldürün o köpekleri


Elmas Murat Askan 07.01.2022 02:34
Nedense böyle durumlarda hayvan severlerin hiç sesi çıkmıyor. Benim de hayvanlara karşı bir sevgim var ama insanlara zarar verecek kadar değil. Şehirler insanların yaşam alanıdır hayvanların değil.... Yollarda yürürken kalabalık köpek sürülerine denk gelmemek için dua ediyoruz artık. 2 yaşındaki bir çoçuğa saldıran hayvanların şehirde işleri ne....


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA