KOP KOP MİKROP VE ARİF SAÇLI ÇİNE’YE GELİYOR
Eklenme : 05.12.2021
Haber Tipi: Yerel Haber

KOP KOP MİKROP VE ARİF SAÇLI ÇİNE’YE GELİYOR

Çine’de Papyon Organizasyon Çiçekçilik tarafından gerçekleştirilecek olan kadınlar matinesinde kadınlar Kop Kop Mikrop ve Arif Saçlı ile eğlenecek.

Çine’de Papyon Organizasyon tarafından 21 Aralık'ta Çine Belediyesi Sosyal Tesisleri Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek olan kadınlar matinesinde Kop Kop Mikrop ve Arif Saçlı sahne alacak. Biletler Papyon Organizasyon Çiçekçilik tarafından temin edile biliniyor iken matineyi organize eden Papyon Organizasyon Çiçekçilik İşletme Sahibi Ferda Taştan, “Kaynaşmak, güzel vakit geçirmek için yapmış olduğumuz matinemizi eğlenmek isteyen bütün kadınlarımızı davet ediyoruz. Bilet ücretimiz 75 lira. Gün tabaklı (7 çeşit ikram) çocuklardan ücret almıyoruz. Çocuklar için palyaço ve pamuk şeker hizmetimizde olacak” diye konuştu.




Haber Resimleri







Hüseyin Basri Çalışkan 05.12.2021 18:40
Bu tipleri Çineye getirip ne amaçlanıyor.. Allah aşkına eşini bunları izlemeye kim yollar. Eğlence bu mudur?? Yapmayın.. bu toplumun değerlerine uymayan insanlara prim yaptırmayın..


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA