KOMUTAN ALTINTAŞ'A ANLAMLI ZİYARET
Eklenme : 01.12.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

KOMUTAN ALTINTAŞ'A ANLAMLI ZİYARET

AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir Yönetim Kurulu Üyeleri ve Çine Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özden ile birlikte Doç. Dr. Jandarma Binbaşı Furkan Fahri Altıntaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 



Çine İlçe Jandarma Komutanı olarak yeni görevine atanan Doç. Dr. Jandarma Binbaşı Furkan Fahri Altıntaş, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir Yönetim Kurulu Üyeleri ve Çine Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özden’i makamında ağırladı. AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir Yönetim Kurulu Üyeleri ve Çine Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özden, Komutan Altıntaş’a hayırlı olsun dileklerini iletti. Jandarmanın vatan ve milletin güvenliği konusunda kutsal bir görevi icra ettiğini vurgulayan heyet tüm askeri personele minnet ve saygı içerisinde olduklarını vurguladı.


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA