KÖMÜRCÜOĞLU'NDAN ÇİNE'YE YENİ BİR YATIRIM: AKBULUTLAR GÜVEN PETROL YENİLENEN YÜZÜ İLE HİZMETLERİNE BAŞLADI
Eklenme : 19.08.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

KÖMÜRCÜOĞLU'NDAN ÇİNE'YE YENİ BİR YATIRIM: AKBULUTLAR GÜVEN PETROL YENİLENEN YÜZÜ İLE HİZMETLERİNE BAŞLADI

Akbulutlar Güven Petrol Endüstriyel hammaddeler üretiminde Türkiye'nin önemli aktörlerinden Kömürcüoğlu Grup tarafından yenilenen yüzü ile hizmet vermeye başlarken tam kapasiteli faaliyetlerin ise Eylül ayında başlayacağı öğrenildi. 



Endüstriyel hammaddeler üretiminde Türkiye'nin önemli aktörlerinden Kömürcüoğlu Grup Çine’de yeni bir yatırım ile yeni bir istihdam alanı sağladı. Çine Organize Sanayi Bölgesi’nde inşa edilen Aydın’ın en büyük soğuk hava deposunun ardından Akbulutlar Güven Petrol Kömürcüoğlu Grup eli ile yeniden yaşam buldu. Yenilenen yüzü ile hizmet vermeye başlayan Kömürcüoğlu Akbulutlar Güven Petrol’un Eylül ayında tam kapasiteli bir şekilde hizmetlerine başlayacağı bildirildi. Kömürcüoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Bircan Kömürcüoğlu ve kardeşi Özkan Kömürcüoğlu, tüm alt yapısı ile birlikte tamamen yenilenen petrol ofisinin ilçeye hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunurken Milas ve Muğla’da da şubeler açmayı hedeflediklerini belirtti.


Haber Resimleri

















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA