KÖMÜRCÜOĞLU DEPREM BÖLGESİNE GİDİYOR! ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARI VE YARDIM İÇİN TEYAKKUZA GEÇTİLER
Eklenme : 06.02.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

KÖMÜRCÜOĞLU DEPREM BÖLGESİNE GİDİYOR! ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARI VE YARDIM İÇİN TEYAKKUZA GEÇTİLER

Endüstriyel hammaddeler üretiminde Türkiye'nin önemli aktörlerinden Kömürcüoğlu Grup, deprem bölgesindeki arama ve kurtarma çalışmaları ve depremzedeler için harekete geçti. 



Depremin şiddeti Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'ı da sarstı. 10 kente bağlı ilçelerde ve köylerde de büyük hasar yaratan deprem binlerce kişinin vefatına ve yaralanmasına neden oldu. Endüstriyel hammaddeler üretiminde Türkiye'nin önemli aktörlerinden Kömürcüoğlu Grup, deprem bölgesindeki arama ve kurtarma çalışmaları ve depremzedeler için harekete geçti. Kömürcüoğlu Şirketler Grubu arama ve kurtarma çalışmaları için iş makinelerini bölgeye sevk ederken ayrıca toplanan ihtiyaç malzemeleri de yola çıktı. 

Kömürcüoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Bircan Kömürcüoğlu, "Elimizden geldiğince mağdur vatandaşlarımız için ne gerekiyor ise yapmak için çalışma başlattık. Ümidimiz bölgeden güzel haberler gelmesi ve afet boyutunun bundan daha kötü olmaması. Bize yardım konusunda yardımlarını esirgemeyen çalışma arkadaşlarımız başta olmak üzere herkese çok teşekkür ederiz. Geçmiş olsun Türkiyem, şimdi birlik ve yardımlaşma zamanı. Allah'ım sen bizi koru. Türkiye her afette olduğu gibi bugünde tek yürek. Kömürcüoğlu Şirketler Grubu olarak elimizden gelenin fazlasını yapmaya vatandaşlarımıza yardım etmeye devam edeceğiz" dedi.


Haber Resimleri






Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA