KÖMÜRCÜOĞLU AİLESİNİ SEVİNDİREN HABER
Eklenme : 26.02.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

KÖMÜRCÜOĞLU AİLESİNİ SEVİNDİREN HABER

Endüstriyel Hammedde sektörünün önde gelen firmalarından Kömürcüoğlu Group’ta taburcu sevinci yaşanıyor. 

Kömürcüoğlu Group Onursal Başkanı Mustafa Ali Kömürcüoğlu’nun eşi Yönetim Kurulu Üyeleri Bircan Kömürcüoğlu, Özkan Kömürcüoğlu, Birgül Kömürcüoğlu Kocataş, Özlem Kömürcüoğlu Yıldız’ın anneleri Makbule Kömürcüoğlu Covid-19 ile olan savaşı kazanarak taburcu oldu. Ocak ayı başlarında Covid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından Bodrum Acı Badem Tıp Merkezi’ne yatırılan ve ciğerlerindeki ağır tutulma sebebiyle yaklaşık 35 gün yoğun bakımda gördüğü tedavinin ardından yaklaşık 10 gün kadar önce normal servise çıkartılan Makbule Kömürcüoğlu bugün itibari ile tamami ile sağlığına kavuşarak taburcu oldu. 

Taburcu olmasının ardında Milas’ta bulunan şirket tesislerine gelen Makbule Kömürcüoğlu’na ailesinin ve şirket çalışanlarının hazırlamış olduğu sürpriz karşılama töreninde şirket çalışanlarının geçmiş olsun dileklerini kabul etti. Çalışanların hazırlamış olduğu bu karşılamada oldukça duygulandığı görülen Kömürcüoğlu ilgilerinden dolayı tüm çalışanlarına teşekkür etti. Şirket tesislerinde bir müddet daha kalarak personellerle özlem gideren Kömürcüoğlu daha sonra tesislerden ayrıldı.

Haber Merkezimize konuşan Bircan Kömürcüoğlu ise annesinin uzun süren çabalar sonucu hastaneden taburcu olduğunu, bunun büyük sevincini yaşadıklarını, annesinin hastalığı süresince kendisi ile yakından ilgilenen başta Acıbadem Bodrum Tıp Merkezi Başhekimi Dr. Aziz Beyhan Gökdemir’e, Doktor Savaş Beye, Acı Badem Bodrum Hastanesi doktorları Nevra Hanıma,  Ferhat Beye, Serhat Beye, Başak Hanıma, Tuna Beye, Cenk Beye, Hakan Eren Hoca’ya annesini bir an bile yalnız bırakmayarak sürekli odasında refakat eden hemşirelere, Ambulans Şoförü Bülent Beye ve diğer tüm personelelere minnettar olduklarını beyan etti. Sözlerine hastalık süresince yanında olan ve telefonla üzüntülerini ileten dostlarına da teşekkür ederek devam eden Bircan Kömürcüoğlu herkesin aşı, maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat etmesi tavsiyesinde bulunarak sözlerini tamamladı.




Haber Resimleri



















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA