KÖMÜRCÜOĞLU AİLESİ’NDEN BABA OCAĞINDA İFTAR YEMEĞİ
Eklenme : 23.04.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

KÖMÜRCÜOĞLU AİLESİ’NDEN BABA OCAĞINDA İFTAR YEMEĞİ

Endüstriyel hammaddeler üretiminde Türkiye'nin önemli aktörlerinden Kömürcüoğlu Grup Ailesi baba ocağı Katrancı’da iftar yemeği düzenledi. İftarda bir araya gelen vatandaşlar oruç açarak hep birlikte dua etti.

Endüstriyel hammaddeler üretiminde Türkiye'nin önemli aktörlerinden Kömürcüoğlu Grup Ailesi baba ocağı Yenipazar Katrancı Mahallesi’nde iftar yemeği gerçekleştirdi. Kömürcüoğlu Grup'un Kurucu Başkanı Mustafa Ali Kömürcüoğlu ve evlatları Kömürcüoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Bircan Kömürcüoğlu ile Kömürcüoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Kömürcüoğlu davetliler ile yakından ilgilendi. İftar yemeği vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşti. İftar yemeğinde bir araya gelerek Ramazan Ayı’nın güzelliğini yaşayan vatandaşlar hep birlikte oruç açarak dualar etti. İftar yemeğine; AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı.




Haber Resimleri


















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA