KOMŞUSUNU ÖLDÜRMÜŞTÜ İFADESİ KAN DONDURDU
Eklenme : 16.08.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

KOMŞUSUNU ÖLDÜRMÜŞTÜ İFADESİ KAN DONDURDU

Çine'de komşusunu öldüren zanlı hakim karşısına çıktı. Zanlının ifadesi ise kan dondurdu. 

Çine'nin Karahayıt Mahallesi'nde 25 Temmuz günü 3 çocuk babası komşusu Yaşar Güler'i avlusuna girerek tuvalette 4 bıçak darbesiyle öldüren tutuklu Metin Keskin yeniden hakim karşısına çıktı. Tutuklu sanık Keskin, Aydın 3. Ağır Ceza Mahkemesine bizzat katıldı.

CEZAİ EHLİYETİ TAM

Daha önce abisini öldürdüğü için cezaevine giren ve 3 yıl kaldıktan sonra çıkan Keskin için istenenen akıl sağlığı raporunda "Cezai ehliyeti tam" kararı verildi. Her şeyi bilinçli bir şekilde yaptığı ortaya çıkan Metin Keskin, "Rapora bir diyeceğim yoktur" ifadelerine yer verdi.

"PİŞMAN DEĞİLİM"

İlk savunmasında "pişmanım" diyerek akıl sağlığının yerinde olmadığını söyleyen Keskin gerçek yüzünü son duruşmada gösterdi.
Son sözleri sorulan Keskin, "Öldürdüğüm için pişman değilim" dedi.

Mahkeme heyeti, ikinci defa cinayet işleyen ve pişman olmadığını söyleyen Keskin için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına karar verdi. Keskin, cezaevine gönderildi. Yaşar Güler'in ailesi mahkeme heyetine teşekkür etti.




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA