KÖFTECİN ÜNLÜLER VE ÖNEMLİ İSİMLERİN UĞRAK NOKTASI OLDU
Eklenme : 05.09.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

KÖFTECİN ÜNLÜLER VE ÖNEMLİ İSİMLERİN UĞRAK NOKTASI OLDU

Kömürcüoğlu Şirketler Grubu Meşhur Çine Köftesi lezzetine değer kattı. Kömürcüoğlu Şirketler Grubu tarafından hizmete açılan Köftecin Markası iş dünyası ve ünlülerin uğrak noktası oldu.

Çine Köftesi’nin ustaları Köftecin’de buluştu. Kömürcüoğlu’na ait Aydın-Muğla Karayolu üzerinde faaliyet gösteren Akbulutlar Petrol’ün hemen yanında hizmetlerine başlayan Köftecin ile birlikte Kömürcüoğlu Şirketler Grubu Çine Köftesi’ne yeni bir değer kazandırdı. Ağızlarda bıraktığı damak tadı ile ünü tüm dünyaya yayılan Çine Köftesi’nin yeni adresi Köftecin oldu. İş dünyasının önemli isimleri, ünlüler, kurum amirleri ve siyasetçiler Köftecin’i tercih etti. Son olarak, Türkiye’nin ünlü gazetecisi Uğur Dündar, sinema dünyasının ünlü isimleri Emre Kınay, Okan Yalabık ve Aytaç Uşun Köftecin’de eşsiz lezzetlerin tadına baktı.



Ege ve Akdeniz Bölgeleri’nde bulunan turizm merkezlerine ulaşımı sağlayan Aydın-Muğla Karayolu’ndaki lezzetin yeni adresi müşterilerinden tam not aldı. İşin ehli ustalar ve güler yüzlü ve çalışkan ekibi ile müşterilerini memnun eden Köftecin’in İşletme Sorumlusu Serhat Akkan, “Çine Köftesi’nin yeni marka değeri Köftecin ailesi olarak üstlenmiş olduğumuz misyonumuz gereği müşterilerimize en iyi hizmeti sunabilmek için görevimizin başındayız. Meşhur Çine Köftemizin yanı sıra eşsiz lezzetlerimizi müşterilerimize sunuyoruz. Ayrıca geniş bir kahvaltı menümüz de mevcut. En kaliteli ve sağlıklı gıdalar ustalarımızın elinde eşsiz bir lezzete dönüşüyor” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri





























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA