KÖFTECİ ENİŞTE'DEN ÇİNE'YE BİR İLK DAHA
Eklenme : 20.07.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

KÖFTECİ ENİŞTE'DEN ÇİNE'YE BİR İLK DAHA

Aydın'ın Çine ilçesinde 30 yıl önce bir kır lokantası ürettiği köfteleriyle yurt genelinde ünlenen Köfteci Enişte Rafet Samur, ilçeye bir yenilik daha kazandırdı. Çinenin ilk elektrikli araç şarj istasyonu faaliyete geçti.


Aydın- Muğla Karayolu Çine üstünde Ege Bölgesi'nin en lezzetli ızgara ve tatlılarıyla ünlü meşhur Köfteci Enişte ilçeye bir yenilik daha kazandırdı. Türk turizminin en önemli gezi rotasında yer alan Köfteci Enişte’de araç şarj İstasyonu faaliyete geçti. Türkiye’nin yerli otomobili TOGG ve benzeri elektrikli otomobillerin şarj edilebileceği istasyonda araçlar şarj edilmeye başlandı. Elektrikli Araç Şarj İstasyonu’nu kurmaktan dolayı gurur duyduklarını belirten Rafet Samur, “Bu hizmeti vermekten dolayı mutluyuz. Her ne şartlar altında olursa olsun bizim için önce müşteri memnuniyeti. Müşterilerimiz için en güzelini yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 




Haber Resimleri
















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA